The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μπρεστ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоБрест-БАТЭ-20.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Περιφερειακό αθλητικό συγκρότημα Brestsky

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 20 Μαΐου ξεκινά ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας με τον κεντρικό αγώνα Ντιναμό Μπρεστ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, πρόβλεψη για τον οποίο μπορεί να διαβαστεί στον ιστότοπό μας.

Ντιναμό Μπρεστ θα δυσκολευτεί να διατηρήσει τον τίτλο

Η Ντιναμό Μπρεστ δεν μοιάζει ούτε με τη σκιά της πρωταθλήτριας αυτή τη σεζόν. Το κερδισμένο Σούπερ Καπ είναι ωραίο, αλλά δεν αντισταθμίζει την κακή έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα σε 9 παιχνίδια σημείωσε μόνο 13 βαθμούς και έχει ήδη καταφέρει να υποστεί τέσσερις ήττες. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος έληξε με αποτυχία, στον οποίο η Ντιναμό έχασε εκτός έδρας από την Ενεργκέτικ με σκορ 2:1. Η πρωταθλήτρια δεν ελέγχει το παιχνίδι με τις μεσαίες ομάδες, παίζοντας περίπου στο επίπεδό τους. Η διαφορά από την πρώτη θέση αποτελεί ήδη 6 βαθμούς. Η ομάδα καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην κατάταξη.

Η ΜΠΑΤΕ έχει καλή κίνηση

Οι «φραντζόλες» καθιστούν σαφές σε όλους ότι οι δύο ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν τεράστια παρανόηση. Από τότε ο σύλλογος σημείωσε 6 νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Στον τελευταίο γύρο η ΜΠΑΤΕ νίκησε με σιγουριά εντός έδρας τον απροσδόκητο ηγέτη Σλουτσκ 3:0, χάρη σ’ αυτό ανέβηκε στην καθαρή πρώτη θέση. Η ομάδα είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση και φαίνεται υψηλότερης κατηγορίας από τους ανταγωνιστές. Ο επερχόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους παίκτες από ψυχολογική άποψη.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Ντιναμό Μπρεστ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο 1:0 εκτός έδρας, καθώς και στον αγώνα για το Σούπερ Καπ – 3:2. Το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος έληξε με ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Δεν είναι τυχαίο που οι ομάδες παίζουν τόσο νωρίς,, γιατί στις 24 Μαΐου οι ίδιοι σύλλογοι θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό του Κυπέλλου Λευκορωσίας. Αν μιλήσουμε για τον επερχόμενο αγώνα, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θεωρείται δικαίως φαβορί. Οι «φραντζόλες» δείχνουν καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τον αντίπαλο. Η ΜΠΑΤΕ δεν μπορεί να συγχωρήσει το χαμένο τίτλο στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, οπότε θα έρθει να εκδικηθεί τον αντίπαλο. Πιθανότατα, ο αγώνας θα αποδειχθεί παχύρρευστος και τεταμένος, όπου κανείς δεν θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα είναι κοντά σε ισοπαλία, αλλά στοιχηματίζουμε σε ανταλλαγή γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *