The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μινσκ εναντίον Σλουτσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоМинск-Слуцк-02.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τράκτορ, Μινσκ

Ο Λεονίντ Κουτσούκ ξεκίνησε με μια νίκη στην καινούρια του δουλειά στην Ντιναμό Μινσκ. Θα είναι σε θέση να επεκτείνει τη σειρά σε έναν εντός έδρας αγώνα με το φαβορί της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας;

Ντιναμό Μινσκ

Μετά από μια αδράνεια, όταν η Ντιναμό υπέστη τρεις ήττες σε τέσσερις γύρους, οι ποδοσφαιριστές της πρωτεύουσας διορθώνουν ενεργά την κατάσταση. Την προπροηγούμενη εβδομάδα η Ντιναμό νίκησε την Νέμαν Γκρόντνο (2:0) στο γήπεδο της στην τάξη. Παρά την επιτυχία αυτή, η διοίκηση απομάκρυνε τον Σεργκέι Γκουρένκο, τη θέση του οποίου πήρε ο Λεονίντ Κουτσούκ. Με νέο προπονητή οι «λευκό-μπλε» νίκησαν με σιγουριά το νεοφερμένο της ελίτ της Λευκορωσίας Σμολέβιτσι (3:1) εκτός έδρας. Στην κατάταξη η Ντιναμό Μινσκ ανέβηκε στην ένατη θέση με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό.

Σλουτσκ

Η επιτυχία της Σλουτσκ ήρθε ως έκπληξη για όλους, χωρίς εξαίρεση. Η ήττα από την Ντιναμό Μπρεστ στον δεύτερο γύρο με σκορ 0:1 παραμένει η μόνη για την ομάδα του Βιτάλι Παβλόφ. Στους επόμενους τέσσερις γύρους η Σλουτσκ σημείωσε 10 βαθμούς: νίκη επί της Ίσλοτς (3:2), την Σαχτιόρ Σολίχορσκ (2:1), την Μπελσίνα Μπομπρουίσκ (3:2) και ισοπαλία με την Βιτέμπσκ (1:1). Η επιτυχία στη μονομαχία με τους «ερυθρόμαυρους»  ήταν λογική, αλλά ο αγώνας αναπτύχθηκε έτσι ώστε οι παίκτες του Βιτάλι Παβλόφ θα μπορούσαν εύκολα να χάσουν τη νίκη. Άφησαν το νεοφερμένο της Πρέμιερ Λιγκ  να παίξει πίσω δύο γκολ και σημείωσαν το αποφασιστικό γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτή η νίκη επέτρεψε στην Σλουτσκ να γίνει μονοπρόσωπος ηγέτης του πρωταθλήματος Λευκορωσίας μετά από έξι γύρους με 13 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι μετά από αυτόν τον γύρο, η Σλουτσκ θα χάσει την ηγεσία στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Η Ντιναμό Μινσκ που αρχικά φαινόταν θαμπή φαίνεται τώρα ισχυρή και σίγουρη. Η πρόσκληση του έμπειρου Κουτσούκ στη θέση του προπονητή πρέπει να δώσει στην ομάδα επιπλέον αυτοπεποίθηση. Η Σλουτσκ στον τελευταίο γύρο, αντίθετα, απογοήτευσε, σχεδόν έχοντας χάσει τη νίκη επί του αουτσάιντερ. Σας συμβουλεύω να ποντάρετε στη νίκη της Ντιναμό Μινσκ σε αυτόν τον αγώνα με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *