The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Μινσκ εναντίον Νέμαν Γκρόντνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоМинск-Неман-16.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τράκτορ, Μινσκ

Στην Ευρώπη η Λευκορωσία παρέχει τώρα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Λόγω του επερχόμενου Πάσχα, ο 4ος γύρος ξεκινά εδώ την Πέμπτη. Εκείνο το βράδυ θα παίξουν η Ντιναμό Μινσκ και η Νέμαν Γκρόντνο. Τι να περιμένουμε από μια τέτοια αναμέτρηση και ποιος θα είναι το φαβορί σε αυτήν; Οι συντάκτες έχουν ήδη προετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 16 Απριλίου 2020.

Ντιναμό Μινσκ με συνέπεια ανανεώνει τα αρνητικά ρεκόρ

Οι «μπλε-άσπροι» κέρδισαν στον προτελευταίο γύρο. Εκείνο το 2-0 με έναν ισχυρό αντίπαλο όπως Τορπέντο Ζοντίνο θεωρήθηκαν από πολλούς ως ένα θετικό μήνυμα, ως ένα μακρόπνοο σημάδι ότι η λαμπρή μητροπολιτική ομάδα επιτέλους ξύπνησε. Αλλά όχι, προφανώς, η ασθένειά της είναι πολύ βαθιά και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο γρήγορα. Το περασμένο Σάββατο οι παίκτες του Σεργκέι Γκουρένκο φαινόταν να προσπαθούν και να δημιουργούν ευκαιρίες. Αλλά τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αφού ήδη στο 13ο λεπτό οι παίκτες της Ντιναμό επέτρεψαν στον αντίπαλο να ανοίξει σκορ; Όταν για τελευταία μισή ώρα η μητροπολιτική ομάδα παρέμεινε στη μειονότητα (ο Danilo Souza πήρε δεύτερη «κίτρινη» κάρτα έως το 64ο , οι πιθανότητες έπεσαν ακόμη περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, στο Gorodeya τελείωσαν στο 0-1. Αυτή είναι η τρίτη ήττα των παικτών του Μινσκ από την έναρξη του πρωταθλήματος και, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο, το 2020 έχασαν 5 από τις 6 συναντήσεις.

Η Νέμαν Γκρόντνο παραμένει μέση ομάδα του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας

Οι «κίτρινο-πράσινοι» στον τελευταίο γύρο πιο πολύ έχασαν 2 βαθμούς παρά κέρδισαν 1. Όλα πήγαν καλά για αυτούς, άνοιξαν σκορ στα τέλη του 1ου ημιχρόνου (ο νεοφερμένος του χειμώνα, Gegham Kadimyan, είχε σημειώσει ήδη το 2ο του γκολ στη Λευκορωσία), και φαίνεται ότι αυτό δεν αποθάρρυνε τόσο τον αντίπαλο όσο ξεκούρασε τους παίκτες του Ιγκόρ Κοβαλέβιτς. Επέτρεψαν στο αουτσάιντερ, την Μπελσίνα, να ισοφαρίσει, και στη συνέχεια, έχοντας παίξει 1-1, να πάρει το πρώτο της βαθμό στην Ανώτερη Λίγκα 2020. Αλλά γενικά η ομάδα από το Γκρόντνο δεν είναι άσχημη. Έχασε μόνο από την Ίσλοτς εκτός έδρας, ενώ στις 4 Απριλίου ήταν σε θέση να παίξει στο «μηδέν» με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, εκτός έδρας της. 5 βαθμοί μετά από 4 γύρους, θετική διαφορά τερμάτων, γενικά, η ομάδα για τον πρώτο μήνα των εμφανίσεων στη νέα σεζόν αξίζει καλές βαθμολογίες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η συνολική ισορροπία στις προσωπικές συναντήσεις, φυσικά, είναι υπέρ της Ντιναμό Μινσκ. Αλλά την περασμένη σεζόν όλα ήδη δεν ήταν εύκολα για την ομάδα της πρωτεύουσας, οι ομάδες αντάλλαξαν ελάχιστες νίκες (1-0) στην έδρα του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί θεωρούν την Ντιναμό το φαβορί αυτής της αναμέτρησης, αλλά έχει ήδη κάνει τόσο πολλά ήδη, ώστε ένα άλλο λάθος δε θα εκπλήξει κανένα. Δεν πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ σε αυτό το ζευγάρι, τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία και η ιστορία των πρόσφατων συναντήσεων υποδεικνύουν αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *