The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) εναντίον Μπαρτσελόνα (Ισπανία): πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Барселона-24.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ουκρανία. Ολυμπιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κιέβου

Για την επερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί αγώνας του τέταρτου γύρου του Champions League μεταξύ της Ντιναμό Κιέβου και Μπαρτσελόνα.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου, που μπήκε στο γκρουπ του θανάτου, φαινόταν άξια εναντίον της Γιουβέντους (0:2), της Φερεντσβάρος  (2:2) και της Μπαρτσελόνα (1:2), αλλά μετά από τόσες πολλές αστοχίες, οι πιθανότητές της να φτάσουν στον πλέι οφ είναι σχεδόν μηδενικές. Ταυτόχρονα η ομάδα ηγείται του ουκρανικού πρωταθλήματος με ένα άνετο περιθώριο, έχοντας νικήσει την Ινγκούλετς  2:0 την προηγούμενη ημέρα.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στη μέση της κατάταξης της La Liga, όπου παρέμεινε μετά από την ήττα 0:1 στο παιχνίδι με την Ατλέτικο. Αλλά στο Champions League οι μπλαουγκράνα ενεργούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Τρεις νίκες επί των Φερεντσβάρος  (4:1), Γιουβέντους (2:0) και Ντιναμό Κιέβου (2:1) και οι παίκτες του Kuman καταλαμβάνουν με σιγουριά την πρώτη θέση.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο αγώνας είναι απίθανο να είναι πλούσιος σε γκολ που θα σημειωθούν. Η Ντιναμό, που αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες προσωπικού, θα παίξει πολύ προσεκτικά. Όπως, ωστόσο, και η Μπαρτσελόνα, η οποία απέχει πολύ από την καλύτερη κατάστασή της. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,77.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *