The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Dynamo Kyiv-Rennes-8.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Κ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίσκι, Κίεβο

Την προσεχή Πέμπτη η Ντιναμό Κιέβου στο Στάδιο Ολιμπίσκι θα αγωνιστεί με τη γαλλική ομάδα Ρεν. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Ουκρανών ποδοσφαιριστών, αλλά οι Γάλλοι δεν θα πρέπει να υποτιμούνται, δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι «ερυθρόμαυροι» την περασμένη σεζόν  πήραν εισιτήριο στο δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά ποδοσφαίρου της Ευρώπης, έτσι ώστε δε θα μπορέσουν τόσο απλά να αποχαιρετήσουν τα πλέι-οφ. Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί πρόκειται να δώσει μάχη στην ασημένια πρωταθλήτρια της Ουκρανίας.

Μετά τη Σαχτάρ

Η Ντιναμό Κιέβου έχασε στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος Ουκρανίας από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 1:2, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Κιέβου είχε πλεονέκτημα ενός γκολ, αλλά δεν το κράτησε. Μετά από αυτή την αποτυχία η διαφορά Ντιναμό από τους «ανθρακωρύχους» στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ουκρανίας αυξήθηκε έως 8 βαθμούς, η ίντριγκα στον αγώνα για την πρωτοκαθεδρία έχει σβήσει για κάποιο διάστημα.

Στη 12η θέση

Η Ρεν δεν έδειχνε πολύ σταθερά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι «ερυθρόμαυροι» έχασαν δύο φορές με δύο νίκες και μια ισοπαλία με τη Σαιντ Ετιέν. Οι νίκες καταγραφήκαν πάνω στη Μονακό και Καέν, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο αγώνες κερδήθηκαν εκτός έδρας. Δύο ήττες συνέβησαν στα εντός έδρας παιχνίδια: πρώτα από την Ντιναμό και μετά από τη Ρέιμς. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γαλλίας η Ρεν, μετά από 12 γύρους, βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Κιέβου παίζει αρκετά καλά στην έδρα της, αλλά και η Ρεν εκτός έδρας δείχνει καλά αποτελέσματα, επιπλέον, οι Γάλλοι έχουν ακόμα πιθανότητες να φτάσουν στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, το κύριο πράγμα είναι να μην χάσουν την Πέμπτη. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στους φιλοξενουμένους. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *