The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Бенфика-17.08

Champions League – ΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Stadion ŁKS

Η Τετάρτη θα χαροποιεί τους φίλους του ποδοσφαίρου με τρεις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League στα πλέι οφ. Η πιο λαμπρή είναι η αφίσα του αγώνα Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των διάσημων συλλόγων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι Κιεβίτες είναι άξιοι σεβασμού

Η Ντιναμό έχει πολλές δυσκολίες, ο σύλλογος πρέπει ουσιαστικά να βασιστεί στους Ουκρανούς, οι λεγεωνάριοι προσπαθούν να βρουν άλλες ομάδες. Εκτός από το ότι οι Κιεβίτες δεν μπορούν να παίξουν εντός έδρας, άλλο πρόβλημα είναι η έλλειψη επίσημων συναντήσεων. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου κατάφεραν να ξεπεράσουν δύο αντιπάλους, κάτι που μπορεί ήδη να θεωρηθεί ηρωισμός. Πρώτη η Φενέρμπαχτσε – 0:0 εντός, 1:1 εκτός έδρας και το νικητήριο γκολ στην παράταση του εκτός έδρας αγώνα. Παρόμοιο σενάριο παίχτηκε και με τη Στουρμ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 σε τυπικά εντός έδρας γήπεδο, στη συνέχεια έχασε στην ρεβάνς με το ίδιο σκορ, δύο καθοριστικά γκολ σημειώθηκαν στην παράταση. Η Ντιναμό δεν επιδεικνύει θεαματικό παιχνίδι, η ποιότητα είναι επίσης χλιαρή, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς τον χαρακτήρα της ομάδας.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπενφίκα

Οι «αετοί» έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας όλα. Η Μπενφίκα φαίνεται πολύ ελαφριά και θεαματική, ειδικά όταν πρόκειται για επίθεση. Στο Champions League, ο πορτογαλικός σύλλογος νίκησε την όχι πιο αδύναμη Μίντιλαντ – 4:1 εντός και 3:1 εκτός έδρας. Η ομάδα είχε ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην εγχώρια αρένα, όπου αρχικά νίκησε εντός έδρας την Αρόκα 4:0, και στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει την Casa Pia εκτός έδρας – 1:0. Αυτή τη σεζόν η ομάδα δείχνει πολύ πιο δυνατή από ό,τι πέρσι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί στο παρελθόν τρεις φορές, ήταν πάντα στη φάση των ομίλων του Champions League, από τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά του πορτογαλικού συλλόγου. Η τελευταία φορά που οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους ήταν πέρυσι, όταν η Μπενφίκα έπαιξε 0-0 εκτός έδρας και 2-0 εντός.

Πρόβλεψη

Ακόμα και εκτός έδρας, η Μπενφίκα θεωρείται το φαβορί της συνάντησης, ενώ οι αποδόσεις της επιτυχίας των «αετών» πέφτουν. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο της Πολωνίας, η Ντιναμό Κιέβου θα έχει υποστήριξη, αλλά σίγουρα όχι την ίδια που θα μπορούσε να είναι στο Κίεβο. Η Πορτογαλική Γκραντ είναι σε καλύτερη φόρμα τώρα, άρα έχει σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Ποντάρουμε σε καθαρή νίκη των «αετών». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπενφίκα με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *