The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Κλαμπ Μπριζ: πρόβλεψη για τον αγώνα

DynamoKyiv-ClubBrugge-13.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι (Κίεβο)

Συναρπαστικός αγώνας προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Κίεβο, όπου στο δεύτερο αγώνα η τοπική Ντιναμό θα προσπαθήσει να νικήσει τη Βελγική Μπριζ. Ο ιστότοπός μας προτείνει την πρόβλεψή του για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Χωρίς δικαίωμα λάθους

Οι Κιεβίτες ξεκίνησε αισιόδοξα τη σεζόν, κατάκτηση του Σούπερ Κυπέλλου, δύο νίκες στη σειρά στο πρωτάθλημα. Εδώ όλα τα θετικά τελείωσαν, η ομάδα συνεχίζει να παίζει το χαοτικό ποδόσφαιρο, χωρίς σαφές σχέδιο. Έτσι, η Ντιναμό έπαιξε στο Βέλγιο στον πρώτο αγώνα, όταν έρχονταν οι ευκαιρίες, εμφανίζονταν από πουθενά ή μετά από πρότυπα. Το Σαββατοκύριακο η Ντιναμό νικήθηκε εντός έδρας από τον βασικό αντίπαλο, Σαχτάρ Ντονέτσκ 1:2. Στη σύνθεση της ομάδα του Κιέβου διακρίθηκε ο νεοφερμένος Zherson Rodriguez, επιθετικός της εθνικής του Λουξεμβούργου κάνει καλή εντύπωση.

Οι Βέλγοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω

Η Κλαμπ Μπριζ αυτή τη σεζόν φαίνεται πολύ καλή, ο σύλλογος άρχισε εντυπωσιακά τον αγώνα στο πρωτάθλημα του Βελγίου, έχοντας κερδίσει και τους τρεις εναρκτήριους αγώνες. Σ’ αυτούς τους αγώνες η ομάδα σημείωσε 11 γκολ. Αυτό το Σαββατοκύριακο ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει την Οστάνδη εκτός έδρας. Από ψυχολογικής πλευράς η Κλαμπ Μπριζ είναι τώρα καλύτερη από τον αντίπαλο, παρόλο που τους παίκτες πιέζει επίσης ευθύνη για το αποτέλεσμα. Θα γίνει δύσκολη μάχη στο Κίεβο, αλλά οι Βέλγοι έχουν τρομερές πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Πρώτη συνάντηση

Ο πρώτος αγώνας δεν ήταν πλούσιος σε επικίνδυνες στιγμές και η μοίρα της συνάντησης αποφασίστηκε με ένα πέναλτι στο τέρμα του Ντιναμό. Ο αγώνας έληξε με σκορ 1:0 υπέρ της Κλαμπ Μπριζ, λαμβάνοντας υπόψη το σχέδιο του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για τους Βέλγους.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη για τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου – Κλαμπ Μπριζ, επειδή οι αντίπαλοι είναι περίπου το ίδιο επίπεδο. Τα δυναμικά πρέπει να αναλάβουν κινδύνους και να προχωρήσουν, οι Βέλγοι πιθανότατα θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν την ευτυχία τους στις αντεπιθέσεις. Η Κλαμπ Μπριζ απλά δεν παραιτείται από την πρωτοβουλία, προσπαθώντας να κρατήσει την μπάλα περισσότερο. Οι Κιεβίτες είναι μικρά φαβορί, αλλά οι τελευταίοι αγώνες τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, οι ομάδες θα φοβούνται να κάνουν λάθος, προτείνουμε να πάρετε το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *