The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Ювентус-20.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Η Τρίτη είναι μέρα της πλήρους έναρξης του Champions League. Μόνο τώρα, μετά τον ισημερινό του φθινοπώρου, η φάση των ομίλων ξεκινά στο κορυφαίο τουρνουά. Και ξεκινά από το Κίεβο, όπου η τοπική Ντιναμό Κιέβου θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους. Έχουν οι Ουκρανοί πιθανότητες για βαθμούς σε αυτήν τη συνάντηση;

Η Ντιναμό Κιέβου επιστρέφει επιτέλους στο ελίτ τουρνουά ηπείρου

Η ουκρανική ομάδα δεν έχει λάμψει για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και στην εγχώρια αρένα, χάνοντας σχεδόν τη 2η θέση το καλοκαίρι. Στη διεθνή σκηνή υπήρξαν ήττες στα προκριματικά του Champions League. Πέρυσι  δε  προκρίθηκαν από τον όμιλο του Europa League. Αυτό είναι με αρκετά άνετους, περαστικούς αντιπάλους! Λοιπόν, η σκανδαλώδης απόφαση του Surkis να προσκαλέσει το Mircea Lucescu έχει ήδη δικαιολογηθεί, τουλάχιστον σε αυτήν την πτυχή. Η ομάδα απόκλεισε τους AZ και Γκεντ στα προκριματικά και έφτασε στη βασική κλήρωση του Champions League. Και αυτό με σοβαρά προβλήματα προσωπικού, ειδικά στην άμυνα. Παρεμπιπτόντως, αργότερα, τον Οκτώβριο, ο Buschan και οι συνέταιροι αναγκάστηκαν να σχηματίσουν τη ραχοκοκαλιά της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει το «παράθυρο» με μια σημαντική νίκη επί της Ισπανίας.

Η Γιουβέντους αξιολογεί την επιτυχία των σεζόν από το Champions League

Η «Γηραιά Κυρία» και με τον Maurizio Sarri κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια της Ιταλίας. Όμως, το «scudetto» θεωρείται ήδη στο Τορίνο ως κάτι στο επίπεδο «must have». Έτσι, το λάθος στη διεθνή αρένα, όπου οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Λυών μετά την καραντίνα και αποκλείστηκαν ήδη στους 16, δεν συγχωρήθηκε στον τεχνικό. Απολύθηκε κυριολεκτικά την επόμενη μέρα. Ο Agnelli κατάφερε και πάλι να εκπλήξει όλους, αποφασίζοντας να ποντάρει στον Andrea Pirlo. Φυσικά, η Γιουβέντους πιστεύει ότι θα είναι ο δικός τους Ζιντάν, αλλά πολλοί θυμούνται ότι ένας άλλος θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Ciro Ferrara, απέτυχε κάποτε. Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα είναι αντιφατικά, αλλά ο πρώην μέσος κάνει μόνο τα πρώτα του βήματα σε ένα νέο πεδίο. Το νέο τεστ θα είναι η αρχή στο Champions League χωρίς τον Ρονάλντο, όπως κι ο νεοφερμένος, ΜακΚέννι, έχει κοροναϊό. Ωστόσο, υπάρχουν οι Ντιμπάλα και Μπετανκούρ, οι οποίοι μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τους απολυθέντες. Αν και ήταν μόνο 11 με τον Κροτόνε…

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι συναντήσεις με τη Γιουβέντους δεν φέρνουν τίποτα καλό στην Ντιναμό Κιέβου. Το 1998 η ομάδα του Lobanovskiy στους 8 κέρδισε 1-1 στο Τορίνο, αλλά έχασε έπειτα 1-4 εντός έδρας. Το 2002 οι Ιταλοί κέρδισαν δύο φορές στη φάση των ομίλων.

Πρόβλεψη

Ναι, η Γιουβέντους δεν λάμπει, αλλά ούτε η Ντιναμό Κιέβου πρέπει να υπερεκτιμάται. Μέχρι στιγμής θα πιστέψουμε στη νίκη της πρωταθλήτριας Ιταλίας με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *