The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Κιέβου εναντίον ΑΕΚ Λάρνακας: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоКиев-Штурм-03.08

Europa League – Φάση των ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 2/6

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Γιόζεφ Πιλσούντσκι

Την Πέμπτη, παραδοσιακά, τη σκυτάλη από το Champions League αναλαμβάνουν τουρνουά με μικρότερη βαθμολογία – συμπεριλαμβανομένου του Europa League. Στο πλαίσιο του θα συνεχιστούν οι επιδόσεις των Ουκρανών στη γειτονική Πολωνία. Αν μια μέρα νωρίτερα στη Βαρσοβία η Σαχτάρ Ντονέτσκ φιλοξένησε τη Σέλτικ, η Ντιναμό Κιέβου επέλεξε την Κρακοβία για να παίξει με την ΑΕΚ Λάρνακας. Θα καταφέρουν οι «κυανόλευκοι» να κερδίσουν εκεί; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ντιναμό Κιέβου δεν έχει χαροποιήσει τους οπαδούς εδώ και πολύ καιρό

Οι «λευκό-μπλε» ξεκίνησαν απροσδόκητα με επιτυχία τη νέα σεζόν, δεδομένου του γεγονότος ότι από τον Δεκέμβριο δεν παίζονται επίσημοι αγώνες. Ωστόσο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της υποτίμησης του εχθρού και των πολλών αλλαγών στη σύνθεση της Φενέρμπαχτσε, κατάφεραν να αποκλείσουν τους φιλόδοξους Τούρκους από την πρόκριση του Champions League. Μετά απέκλεισαν και την αυστριακή Στουρμ… Ακολούθησαν όμως οι ήττες χωρίς καμία ευκαιρία από την Μπενφίκα και αποτυχία στο ξεκίνημα στην εγχώρια αρένα, στο πλαίσιο της UPL, με «μηδενικά» κόντρα στη Ντνέπρ- 1 και Zorya. Ο κύκλος, θα έλεγε κανείς, έκλεισε στην Κωνσταντινούπολη. Υπήρχαν ακόμη ευκαιρίες να αρπάξουν την ισοπαλία, αλλά ήδη στην παράταση δέχτηκαν το καθοριστικό γκολ. Επίσης, όπως αποδείχθηκε, έχασαν τους Shaparenko και Bushchan.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θεωρείται αουτσάιντερ σε αυτόν τον όμιλο

Οι «κιτρινοπράσινοι», ακόμη και στην πατρίδα τους την Κύπρο, δεν κατάφεραν ποτέ να αναδειχθούν πρωταθλητές της χώρας, εκτός από το ότι πήραν το κύπελλο μια-δυο φορές. Έτσι το 2021/2022, κατάφεραν να επαναλάβουν το υψηλότερο αποτέλεσμα στην Α’ Κατηγορία – 2η θέση. Από ‘κει πήγαν στην πρόκριση του Champions League. Εκεί όμως αποκλείστηκαν από τον πρώτο αντίπαλο, την Μίτγιουλαντ: στα πέναλτι μετά από δύο ισοπαλίες 1-1. Οι Κύπριοι έδειχναν πιο επιτυχημένοι στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας καταφέρει να νικήσουν στα προκριματικά τις  Παρτιζάν και Ντνέπρ-1, παρεμπιπτόντως εκπρόσωπο της Ουκρανίας. Όμως στον όμιλο εντός έδρας δεν ήταν δυνατό να πιάσουν ούτε ισοπαλία με τη Ρεν. Απάντησαν στο πρώτο γκολ των Γάλλων και μάλιστα άντεξαν σχεδόν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Όμως, όπως και η Ντιναμό, στο τέλος, δέχτηκαν στην παράταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντιναμό Κιέβου, όπως πολλές ομάδες από τη μετασοβιετική περιοχή, ερχόταν περιοδικά στην Κύπρο για φιλικά. Όμως ούτε φιλικό με την ΑΕΚ δεν διοργανώθηκε.

Πρόβλεψη

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Ντιναμό. Επιτέλους όμως κατάφεραν να κερδίσουν στο UPL, κόντρα στη Λβοφ. Τουλάχιστον θα καταφέρουν να κερδίσουν τους Κύπριους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντιναμό Κιέβου με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *