The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Челси-11.05_cr

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 1/6

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Stadion Maksimir

Η φάση των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Παραδοσιακά, την πρώτη, ήδη από την Τρίτη, οι συμμετέχοντες του Champions League θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στα γήπεδα. Ανάμεσά τους και η Τσέλσι, ένας από τους αγγλικούς κολοσσούς. Θα ξεκινήσει στο Ζάγκρεμπ, κόντρα στην τοπική Ντιναμό. Υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας στην Κροατία για τους γηπεδούχους; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε προσωπική πρόβλεψη για αυτόν τον ενδιαφέρον αγώνα στις 6 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιστρέφει στον βασικό γύρο του βασικού Κυπέλλου Ευρώπης

Οι Μπλε είναι σχεδόν άνευ όρων ο καλύτερος σύλλογος στη χώρα τους. Και αρκετά σοβαρή δύναμη σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, συχνάζει στα πλέι οφ. Αλλά αυτό αφορούσε περισσότερο το Europa League, ενώ στο Champions League η ομάδα έπαιξε για τελευταία φορά το 2019, όταν ήταν στην 1η τετράδα με Αταλάντα, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από αυτό, οι Κροάτες αποκλείστηκαν στα προκριματικά από γείτονες – Φερεντσβάρος στον προηγούμενο κύκλο και Σερίφ πριν από ένα χρόνο. Τώρα οι παίκτες του Άντε Τσάτσιτς κατάφεραν να περάσουν όλη την πρόκριση: οι Shkupi, Ludogorets και Bude-Glimt έχουν αποκλειστεί. Με τους Νορβηγούς όλα κρίθηκαν μόνο στην παράταση. Έχοντας χάσει ελάχιστα εντός έδρας, η Ντιναμό σκόραρε γρήγορα δύο φορές εντός έδρας, αλλά δέχτηκε σε απάντηση στο 70ο λεπτό. Πίεσαν τους Σκανδιναβούς, σκοράροντας στο 117ο και στο 120ο λεπτό.

Η Τσέλσι χρειάζεται διεθνή επιτυχία

Οι «Αριστοκράτες» ξεκίνησαν τη συνεργασία με τον Τούχελ ακριβώς με την επιτυχία στο Champions League. Έχοντας μετακομίσει από την ΠΣΖ στο απόγειο της σεζόν, ο Τόμας κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο της διοργάνωσης εν κινήσει, αν και οι Άγγλοι δεν ήταν φαβορί. Τώρα το έργο βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο: η πώληση του έργου από τον Αμπράμοβιτς ολοκληρώθηκε, αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες μόλις συνηθίζουν στο αγγλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα, οι μεταγραφές γίνονταν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας. Ίσως, εξ ου και η πληθώρα των όχι και των καλύτερων αποτελεσμάτων στο αρχικό κομμάτι. Ξεχωρίζει, φυσικά, η καταστροφική ήττα από τη Λιντς. Αλλά ακόμα και με την Τότεναμ στο τέλος, έχασαν τη νίκη. Επιπλέον, το Grand έχασε από τη Σαουθάμπτον. Τη Γουέστ Χαμ μπόρεσαν να πιέσουν μόνο στο τέλος: ο Χάβερτς σημείωσε το 2-1 στο 88ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παίζει περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Τσέλσι παίζει κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι ο μεγαλόπρεπος του Λονδίνου θα έρθει για πρώτη φορά στην κροατική πρωτεύουσα.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι το φαβορί, φυσικά, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ειδικά στην Κροατία, θα αγωνιστεί σκληρά. Αξίζει λοιπόν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα «και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *