The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον Λέγκια Βαρσοβίας: προγνωστικά για στοίχημα

Омония-ДинамоЗагреб-27.07

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 4 Αύγουστος 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadion Maksimir

Η Σπαρτάκ ξεκινά στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη και αυτό σίγουρα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας. Αλλά επίσης μερικές πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα το ίδιο βράδυ. Στο Ζάγκρεμπ θα συναντηθούν η τοπική Ντιναμό και η Λέγκια Βαρσοβίας. Ποιος είναι πιο δυνατός τώρα, ισχυρός σύλλογος Κροατίας ή η καλύτερη ομάδα στην Πολωνία;

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχωράει με σιγουριά προς το στόχο της μέχρι τώρα

Οι «μπλε» έχουν ήδη ξεκινήσει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Και κατάφεραν ήδη να αποτύχουν εκεί, αλλά είναι προφανές ότι ο Νταμίρ Κρζνάρ και οι παίκτες του δεν δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό. Τώρα το αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 προτεραιότητα είναι το Champions League. Ναι, ο σύλλογος έκανε θόρυβο στην τελευταία κλήρωση του Europa League, αλλά στο Ζάγκρεμπ θυμούνται περισσότερο τις περιπέτειες του φθινοπώρου του 2019, όταν τα φαβορί τους έφτασαν στον κύριο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Μέχρι στιγμής, η πρόοδος προς τον στόχο έχει επιτευχθεί με στατιστικά στοιχεία εκατό τοις εκατό. Πρώτα η Ντιναμό έβγαλε νοκ άουτ την Ισλανδική Valur (3-2, 2-0), και στη συνέχεια νίκησαν την κυπριακή Ομόνοια (2-0, 1-0). Πώς θα ξεκινήσουν νέο γύρο τώρα;

Η Λέγκια Βαρσοβίας μοιάζει πολύ με τον σημερινό της αντίπαλο.

Οι «στρατιώτες», όπως και η Ντιναμό, είναι η νούμερο ένα δύναμη στο πολωνικό ποδόσφαιρο συλλόγων. Αν και στη διεθνή σκηνή τα τελευταία χρόνια τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά όσο για τους Κροάτες. Το 2020 αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ από την Ομόνοια, και από το Γιουρόπα Λιγκ, επίσης ακόμη στην πρόκριση, από την Καραμπάχ. Τώρα οι παίκτες του Τσέσλαβ Μιχνέβιτς παίζουν πιο σίγουρα. Αν και οι αντίπαλοι στην τρέχουσα κλήρωση για το Champions League ήταν από την κατηγορία εκείνων τους οποίους πρέπει να περάσουν με σιγουριά, χωρίς λάθη. Πρώτα, η Λέγκια νίκησε τη νορβηγική Bude-Glimt και στη συνέχεια με την εσθονική Φλόρα. Παρεμπιπτόντως, οι Πολωνοί επίσης δεν έχουν απώλειες, καθώς και ο εκπρόσωπος του Ζάγκρεμπ. Και οι 4 αγώνες κερδήθηκαν με συνολικό σκορ 7-4. Τώρα όμως σε έναν από τους αντιπάλους τα στατιστικά σίγουρα θα χαλάσουν στο γήπεδο Maksimir.

Προηγούμενοι αγώνες

Τόσο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και η Λέγκια Βαρσοβίας δεν είναι νεοφερμένες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά ταυτόχρονα, αυτή θα είναι η πρώτη τους προσωπική αναμέτρηση στη διεθνή σκηνή και ο πρώτος αγώνας στο Champions League.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι καλές και έχουν δείξει τον εαυτό τους άξια στα προηγούμενα στάδια. Τώρα όμως παίζουν στο Ζάγκρεμπ και γενικά η Ντιναμό δείχνει πιο έτοιμη για το Champions League. Οπότε ποντάρουμε στη νίκη της κροατικής ομάδας με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *