The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον Γιουνγκ Μπόις: πρόβλεψη για τον αγώνα

DinamoZagreb(Cro)-YoungBoys(Sui)-28.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μαξιμίρ

Στη δεύτερη φάση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έδρα της θα αγωνιστεί με την Ελβετική ομάδα Γιουνγκ Μπόις. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Αυγούστου στην Ελβετία, έληξε με αποτέλεσμα 1:1, δηλ. στο πλευρό των Κροατών υπάρχει ένα είδος πλεονεκτήματος. Με δεδομένο αυτό, η γραμμή πονταρίσματος των εταιρειών στοιχημάτων για την επικείμενη συνάντηση, όπου οι «μπλε» είναι μικρό φαβορί, φαίνεται λογική.

Ηγέτης του πρωταθλήματος

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας από την κροατική πρωτεύουσα. Μετά τον αγώνα στην Ελβετία η Ντιναμό στο Μαξιμίρ κέρδισε συντριπτικά τη Λοκομοτίβα, έναν από τους ανταγωνιστές της στο εθνικό πρωτάθλημα με σκορ 1:0. Συνολικά, μετά από πέντε γύρους στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 13 βαθμοί. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέκλισε τη ομάδα του Ισραήλ Χάποελ Μπερ Σεβά και την Αστάνα του Καζακστάν.

Ηγέτης της Ελβετίας

Αλλά και η Γιουνγκ Μπόις ξεκίνησε με σιγουριά τις εμφανίσεις στο Super League, μετά από 5 γύρους έχουν 100% αποτέλεσμα, βρισκόμενοι οχτώ βαθμούς μπροστά από τους πιο κοντινούς διώκτες, τη Βασιλεία και τη Ζανκτ Γκάλεν. Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι οι αντίπαλοι έχουν στο απόθεμα από ένα παιχνίδι ακόμα, κι όμως προς το παρόν τα Μπόις είναι πολύ μακριά. Για τους Ελβετούς η επικείμενη συνάντηση θα είναι η δεύτερη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται σε άριστη φόρμα, οι Κροάτες, σε αντίθεση με τους Ελβετούς, έχουν ορισμένες παραδόσεις της συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γι’ αυτό οι «μπλε» μοιάζουν πιο πολύ με αληθινό συμμετέχοντα του μελλοντικού Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προκριθεί με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *