The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον  Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ДинамоЗагреб-Вильярреал-08.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μαξιμίρ

Έχουν απομείνει οκτώ διεκδικητές της νίκης στο Europa League, στις 8 Απριλίου θα έχουμε τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες. Οι δημοσιογράφοι του πόρου μας έχουν ετοιμάσει μια λεπτομερή πρόβλεψη για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ εναντίον  Βιγιαρεάλ.

Κροάτες με ισχυρή βούληση

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν μπόρεσε να μπει στο Champions League, αλλά είχε καλή εμφάνιση στο Europa League. Η ομάδα κέρδισε με σιγουριά τον όμιλο και στη συνέχεια νίκησε την Κρασνοντάρ στα πλέι-οφ χωρίς προβλήματα. Πολλοί περίμεναν ότι οι Κροάτες θα αποκλειστούν στους 16 από την Τότεναμ, η ομάδα έχασε 0:2 εκτός έδρας. Εντός έδρας όμως ο σύλλογος κατάφερε να κάνει το άθλο και να νικήσει τον αντίπαλο 2:0 σε χρόνο κανονισμού, και στη συνέχεια να σκοράρει το νικητήριο γκολ στην παράταση. Ο ήρωας εκείνης της συνάντησης ήταν ο Mislav Orshich, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Στο πρωτάθλημα η Ντιναμό όχι τόσο εύκολα μοιράζεται την ηγεσία με την Όσιεκ, έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι.

Έμπειρη Βιγιαρεάλ

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπορεί να ονομαστεί καλυμμένο φαβορί του Europa League. Εκτός από μια ισχυρή σύνθεση, η Βιγιαρεάλ έχει επίσης έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει καλύτερα απ’ όλους πώς να κερδίσει αυτό το τουρνουά, μιλάμε για τον Unai Emery. Η ομάδα κέρδισε εύκολα τον όμιλο του Europa League και στη συνέχεια πέρασε με αυτοπεποίθηση τη Σάλτσμπουργκ και την Ντιναμό Κιέβου, νικώντας κάθε έναν από τους αντιπάλους δύο φορές. Στην Πριμέρα ο σύλλογος αγωνίζεται για την Πέμπτη θέση, βρισκόμενη πίσω μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Προς το παρόν η Βιγιαρεάλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν συναντηθεί μία φορά σε ευρωπαϊκούς αγώνες, το 2010, στον όμιλο του Europa League. Τότε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2:0 και έχασε 0:3 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η κλάση της Βιγιαρεάλ είναι υψηλότερη, επομένως, «το κίτρινο υποβρύχιο θεωρείται ένα μικρό φαβορί της πρώτης συνάντησης. Οι Κροάτες είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και δεν έχουν χάσει ακόμη εντός έδρας σε αυτήν την εκστρατεία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Οι Ισπανοί θα λάβουν υπόψη την πικρή εμπειρία της Τότεναμ και θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά. Πάρτε εδώ το προσεκτικό στοίχημα στη νίκη της Βιγιαρεάλ με μηδενικό χάντικαπ και με απόδοση 1,56.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *