The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντιζόν εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Dijon-Lyon-20.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ Γκαστόν-Ζεράρ

Ένας από τους αγώνες της πλησιέστερης Παρασκευής θα είναι η αναμέτρηση του 34ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας μεταξύ Ντιζόν και Λυών. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, που είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, έχουν υψηλό κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν. Με τη σειρά της η Ντιζόν έχει λύσει όλα τα προβλήματά της για την τρέχουσα σεζόν, η ομάδα αυτή εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο ελίτ γαλλικό πρωτάθλημα για τη ερχόμενη σεζόν.

Δωδέκατοι

Μετά από 33 γύρους που παίχτηκαν στο γαλλικό πρωτάθλημα η Ντιζόν σημείωσε 42 βαθμούς στο ενεργητικό της, είναι στη 12η θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από τη Λιλ, που βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, αποτελεί 13 βαθμοί πέντε γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ντιζόν τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία, έχασε στην έδρα της από την Μαρσέιγ και κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τη Τουλούζ.

Τρίτοι

Με τη σειρά της η Λυών μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πραγματοποίησε τέσσερις συναντήσεις, στις οποίες μόνο κέρδιζε. Οι ηττημένες ομάδες είναι: Μαρσέιγ, Τουλούζ, Μετς, Αμιέν. Μετά από αυτό η ομάδα ανέβηκε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Γαλλίας στην τρίτη θέση, έχει 66 βαθμούς στο ενεργητικό. Στην τρέχουσα σεζόν η Λυών παίζει εκτός έδρας ακόμα καλύτερα από ό, τι εντός έδρας, σε 17 εκτός έδρας συναντήσεις καταγράφηκαν 10 νίκες.

Πρόβλεψη

Η Λυών δεν κατάφερε να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ «τα παιδιά» θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την τρίτη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1. Η Ντιζόν παίζει καλά εντός έδρας, αλλά είναι μάλλον απίθανο η ομάδα χωρίς κίνητρο για το τουρνουά να αντιμετωπίσει αξιοπρεπώς ένα από τους ηγέτες του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *