The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντέρμπι Κάουντι εναντίον Τσάρλτον:πρόβλεψη για τον αγώνα στις 30 Δεκεμβρίου 2019

DerbyCounty-CharltonAthletic-30.12b

Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πράιντ Παρκ Στέιντιουμ

Στο πλαίσιο του 25ου  γύρου του Τσάμπιονσιπ Αγγλίας θα αγωνιστούν η Ντέρμπι Κάουντι και η Τσάρλτον. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:45 μ.μ. στο Πράιντ Παρκ Στέιντιουμ.

Ντέρμπι Κάουντι

Η Ντέρμπι Κάουντι μετά την αποχώρηση του Lampard έπεσε στα αποτελέσματα. Η ομάδα από την ομώνυμη πόλη έχει εξαιρετικά φανταστικές πιθανότητες να μπει στον αγώνα για τη θέση στις πρώτες έξι και να δοκιμάσει και πάλι την τύχη της για να προκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τα «πρόβατα» βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και τον τελευταίο καιρό χάνουν συχνά βαθμούς. Στα τελευταία παιχνίδια η Ντέρμπι Κάουντι σημείωσε ισοπαλίες με την ΚΠΡ (1:1) και το Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1:1), καθώς και την ήττα από την Μπλάκμπερν (1:0) με τη Μίλγουολ (0:1).

Τσάρλτον

Η Τσάρλτον μοιάζει πολύ με την Ντέρμπι Κάουντι αυτή τη σεζόν στα αποτελέσματα. Το μόνο που διακρίνει τις ομάδες είναι ότι η Τσάρλτον σκοράρει περισσότερο. Αλλά ταυτόχρονα, την τελευταία περίοδο, η ομάδα φαίνεται ασταθής και ουσιαστικά δεν κερδίζει βαθμούς. Η ομάδα έχει στο ενεργητικό της ισοπαλία με την Χαλ (2:2), ήττες από την Χάντερσφιλντ (0:1), τη Μίντλεσμπρο (1:0) και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ  (1:3) στα τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον επερχόμενο αγώνα. Οι ομάδες παίζουν περίπου το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά η Τσάρλτον είναι λίγο καλύτερη με την εφαρμογή των ευκαιριών. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας δείχνει για ισοπαλία, αλλά λόγω του γεγονότος ότι η Ντέρμπι Κάουντι έχει καλά στατιστικά στοιχεία για τα παιχνίδια εντός έδρας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι:νίκη της Ντέρμπι Κάουντι με χάντικαπ 0.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *