The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντάλας εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι: πρόβλεψη για αγώνα

Даллас-Нью-ЙоркСити-14.07

MLS

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, 4:00 π.μ.

Στάδιο Toyota

Ο επόμενος αγώνας του MLS μεταξύ Ντάλας και Νιου Γιορκ Σίτι είναι προγραμματισμένος για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ντάλας

Με 28 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 30:23, η Ντάλας είναι τέταρτη στη Δυτική Περιφέρεια, κάτι που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι Μπουλς απέτυχαν εντελώς στις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις με Βανκούβερ (0:2), Όστιν (2:2), Λος Άντζελες FC (1:3), Ίντερ Μαϊάμι (1:1) και Χιούστον (2:2).

Νιου Γιορκ Σίτι

Η Νιου Γιορκ Σίτι είχε επίσης ένα μακρύ σερί αποτυχιών με ισοπαλίες 1-1 με την Κολοράντο, 4-4 με τη Σινσινάτι και 2-2 με την Ατλάντα, μαζί με την ήττα 1-2 κόντρα στη Φιλαδέλφεια. Όμως την παραμονή οι «πολίτες» επικράτησαν της New England Revolution (4:2), χάρη σ’ αυτό διατήρησαν την τρίτη θέση στην Ανατολή με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:21.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χάνουν αρκετά, παρά το γεγονός ότι σκοράρουν σε καλό επίπεδο. Προβλέπω θεαματικό ποδόσφαιρο με ανταλλαγή αποτελεσματικών χτυπημάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *