The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νορβηγία εναντίον Σερβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Норвегия-Сербия-27.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Η – Αγωνιστική 6/6

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ullevaal Stadion

Στον τέταρτο όμιλο της κατηγορίας Β, η τύχη της πρώτης θέσης θα κριθεί στη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο των αρχηγών, προσφέρουμε στις σελίδες του πόρου μας την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Νορβηγία – Σερβία.

Είναι σημαντικό για τους Νορβηγούς να μπουν στην ελίτ

Η εθνική Νορβηγίας θα παρακολουθήσει το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο ως φίλαθλος, γι’ αυτό είναι σημαντικό η ομάδα να αποδείξει τον εαυτό της στο Πρωτάθλημα Εθνών. Έναν γύρο πριν από το τέλος του γύρου των ομίλων, η ομάδα είναι η πρώτη στον όμιλό της, έχοντας καλές πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση της, κάτι που θα της επιτρέψει να προκριθεί στην ελίτ κατηγορία. Αρκεί για τους Βίκινγκς να μην χάσουν στην επερχόμενη μάχη από έναν άμεσο ανταγωνιστή, αν και σίγουρα το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Στον τελευταίο γύρο, οι Νορβηγοί έχασαν εκτός έδρας από τη Σλοβενία με σκορ 1:2, το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Χάαλαντ, ο οποίος με έξι γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών.

Οι Σέρβοι ξέρουν πώς να ανεβάσουν ρυθμούς την κατάλληλη στιγμή

Η Σερβία θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, επομένως το Πρωτάθλημα Εθνών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προπονηθεί η ομάδα. Η εθνική ομάδα ξεκίνησε τη διοργάνωση με ήττα, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 10 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις, προλαβαίνοντας τον αρχηγό του ομίλου. Στον τελευταίο γύρο οι Σέρβοι κέρδισαν με σιγουριά τη Σουηδία εντός έδρας με σκορ 4:1, ο Μίτροβιτς έγραψε στο λογαριασμό του χατ-τρικ. Η πρόκριση στην ελίτ κατηγορία θα είναι μια καλή ώθηση πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά για αυτό πρέπει να κερδίσουν την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με 1-0 εκτός έδρας νίκη των Νορβηγών, το μοναδικό γκολ στον λογαριασμό του Haaland, αν δει κανείς τα στατιστικά, σημαντικό πλεονέκτημα ήταν η Σερβία, η οποία δεν μπόρεσε να βγάλει τίποτα από αυτό.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες προσεγγίζουν αυτήν την αναμέτρηση με τον ίδιο αριθμό βαθμών στο ενεργητικό τους, η διαφορά τερμάτων είναι καλύτερη για τους Σέρβους, αλλά ο κύριος πρόσθετος δείκτης είναι οι προσωπικές συναντήσεις και εδώ οι Βίκινγκ έχουν πλεονέκτημα. Με άλλα λόγια, αν η συνάντηση λήγει ισόπαλη, η Νορβηγία θα είναι η πρώτη. Οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τους φιλοξενούμενους, αν και οι Νορβηγοί σίγουρα δεν χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Εδώ θεωρούμε πολλά υποσχόμενο το στοίχημα στο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν – Χ2 (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *