The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ницца-Монако-04.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Allianz Ριβιερά

Η αναμέτρηση μεταξύ των μαχητών του Κυπέλλου Ευρώπης Νις και της Μονακό θα κλείσει το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Ligue 1.

Νις

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, η Νις εξασφάλισε την κρίσιμη νίκη με σκορ 2-1 επί της Λιλ και ανέβηκε στη δέκατη πέμπτη θέση με πέντε βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4-7. Αλλά η έναρξη της εκστρατείας για την ομάδα αποδείχθηκε ανεπιτυχής – ισοπαλίες 1:1 με την Τουλούζη και 1:1 με τη Στρασβούργο, καθώς και ήττα 0:1 από την Κλερμόντ και 0:3 από τη Μαρσέιγ.

Μονακό

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Μονακό έπαιξε με ποικίλη επιτυχία απέναντι σε Στρασβούργο (2:1), Ρεν (1:1), Λανς (1:4), ΠΣΖ (1:1) και Τρουά (2:4) – πολύ αδύναμα αποτελέσματα, όσο για τον σημερινό κάτοχο χάλκινου μεταλλίου. Τώρα οι Ερυθρόλευκοι είναι μόλις δέκατος έκτος, έχοντας κερδίσει πέντε βαθμούς με διαφορά τερμάτων 7-11.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν λίγο περισσότερο στην επιτυχία των φιλοξενούμενων, αλλά η σημερινή Νις δεν δείχνει πολύ πιο αδύναμη. Όσο για μένα, οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά μέσα για να μην χάσουν τουλάχιστον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:  η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *