The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-OGCNice-ASMonaco-24.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Allianz Riviera, Νίκαια

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στην Κυανή Ακτή θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 38ου γύρου του πρωταθλήματος Γαλλίας, όπου θα συναντηθούν η Νις και η Μονακό. Αυτές οι ομάδες έχουν προβλήματα και δεν παλεύουν για τίποτα, οπότε το παιχνίδι θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νις εναντίον Μονακό.

Δεν μπορείς να παίξεις χωρίς νίκες

Αυτή τη στιγμή η Νις είναι η 8η ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος και το μέγιστο που μπορεί να κάνει είναι να ανέβει στην 7η θέση του τουρνουά. Δηλαδή, η ομάδα σχεδόν δεν έχει κανένα κίνητρο, αν και έχει πέσει εδώ και αρκετό καιρό. Στους τελευταίους 6 αγώνες η ενδεκάδα του Πατρίκ Βιεϊρά κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, όταν νίκησε εντός έδρας την Γκινγκάμπ με σκορ 3:0. Ωστόσο εντός έδρας οι «αετοί» παίζουν γενικώς πολύ πιο σίγουρα: 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα από την Καέν (0:1) στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια.

Πώς να ολοκληρώσει μια αποτυχημένη σεζόν;

Ταυτόχρονα, η Μονακό κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού και μάλιστα απομακρύνθηκε από αυτήν κατά 3 βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει η Αμιέν μεταξύ της ομάδας και της ζώνης υποβιβασμού, οπότε η Μονακό είναι απίθανο να πέσει κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος γύρος, όταν η ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ νίκησε την Αμιέν με σκορ 2:0, ήταν καθοριστικός για τη διατήρηση της θέση. Αλλά μην ξεχνάτε ότι εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν μόνο μια φορά στις τελευταίες δέκα συναντήσεις (0:1 τη Λιλ).

Πρόβλεψη

Η Νις γενικώς στην σεζόν φαίνεται πιο σταθερή από τη Μονακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται και τόσο. Σε κάθε περίπτωση, εντός έδρας οι «αετοί» δρουν πολύ πιο ισχυρά, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας συχνά «χάνονται». Πιθανότατα, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να παίξουν για τους οπαδούς τους, οπότε απλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χάσουν σε αυτή τη συνάντηση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νις ή ισοπαλία με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *