The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

10.02-Nice

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Riviera, Νίκαια

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στη Νίκαια θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 24ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου η τοπική Νις θα φιλοξενεί τη Λυών. Οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν πλήρως τους φιλοξενουμένους, οι οποίοι σε όλη την σεζόν φαίνονται πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους. Ωστόσο, στη Γαλλία ο τόπος συνάντησης έχει πολύ μεγάλη σημασία…

Σειρά μετά τη σειρά

Επί του παρόντος η Νις βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη του τουρνουά, αν και έχει ακόμα μεγάλες πιθανότητες να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Ακριβώς τώρα οι «αετοί» έχουν 34 βαθμούς στο ενεργητικό, ενώ η Σαιντ Ετιεν, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση, έχει 37 βαθμούς. Αλλά υπάρχει ένα θέμα: οι παίκτες του Patrick Vieira παίζουν συνεχώς σειρές από 3-4 αγώνες και τώρα ξεκίνησε σειρά ηττών. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα υπέστη ήττα από τη Λιλ (4:0) το περασμένο Σαββατοκύριακο και είναι απίθανο να σταματήσει εκεί. Επιπλέον, η ήττα από τη Λιλ δείχνει την απροθυμία της Νις να αντισταθεί στους ηγέτες του πρωταθλήματος…

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες

Την ίδια στιγμή η Λυών δείχνει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να στερείται κάτι. Κρίνοντας από τη σύνθεση, τα «παιδιά» θα έπρεπε να αγωνίζονται με την ΠΣΖ για το τίτλο στο πρωτάθλημα, ενώ προς το παρόν βρίσκονται μόνο στην 3η θέση της Λιγκ 1. Η διαφορά από την κορυφαία ΠΣΖ αποτελεί 13 μονάδες (43 έναντι 56). Συνολικά αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του Bruno Genesio σημείωσε 7 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 23 συναντήσεις. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το παιχνίδι της ομάδας ανέβηκε αισθητά, γεγονός που επέτρεψε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τρεις από τις οποίες ήταν εκτός έδρας!

Πρόβλεψη

Η Νις μπροστά στους οπαδούς της παίζει πιο σίγουρα, αλλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν λάμπει. Και η Λυών πήρε μπρος, παράλληλα αυτή η ομάδα είναι ήδη πιο ισχυρή. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το πρώτο χέρι σ’ αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε σ’ αυτούς. Επιπλέον, οι «αετοί» σκοράρουν λίγο, ενώ τα «παιδιά» χάνουν σπάνια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *