The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nice(Fra)-Ajax(Ned)-26.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

Allianz Riviera“, Νις

Ημερομηνία αγώνα:  26/07/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Νις και Άγιαξ είναι ένα ζευγάρι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η τρίτη γαλλική ομάδα θα παίξει με τη δεύτερη της Ολλανδίας. Σ’ αυτή την αναμέτρηση οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί, πίσω από την Άγιαξ είναι ο τελικός του Europa League στη σεζόν 2016 – 17, αλλά ταυτόχρονα οι Ολλανδοί έχουν αλλάξει τον τεχνικό, με τη σειρά της η Νις κράτησε τον προπονητή της, αλλά αυτή η ομάδα δεν έχει τόσο ισχυρή σύνθεση, και η διεθνή εμπειρία είναι μικρότερη από αυτή της Άγιαξ.

Φιλικά

Η Νις πριν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει παίξει μια σειρά φιλικών αγώνων, όπου σημείωσε νίκες επί της Stade Nyon, Σερβέτ, Γαντ και Γκλάντμπαχ, επιπλέον, υπάρχει ήττα από τη Σλάβια Πράγας. Στη σεζόν 2016 – 17 η Νις έπαιζε πολύ δυνατά εντός έδρας στο πλαίσιο του Λιγκ 1, και είχε 14 νίκες και μία ήττα σε 19 παιχνίδια.

Χωρίς επίσημους αγώνες

Η Άγιαξ έπαιξε επίσης μια σειρά φιλικών αγώνων, αλλά τα αποτελέσματα των Ολλανδών είναι χειρότερα: ήττα από την Βέρντερ Βρέμης και Ολιμπίκ Λυών και μόνο μία νίκη επί του ΠΑΟΚ 4:2. Είναι σημαντικό ότι από την ομάδα έφυγε ο προπονητής, ο οποίος ηγήθηκε την Άγιαξ στον τελικό του Europa League, τη θέση του τεχνικού πήρε ο Marcel Kaiser. Από την Άγιαξ έφυγαν ο Klaasen και ο Tete, αλλά ήρθε ο Huntelaar. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν για το πώς θα παίξει η Άγιαξ με το νέο προπονητή.

Πρόβλεψη

Η Νις παίζει πολύ καλά εντός έδρας της, αυτή η ομάδα μπορεί να ονομαστεί εντός έδρας παιχνιδιού κατά 100%. Με τη σειρά της η Άγιαξ έχει αλλαγές στο προσωπικό, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα τα οποία απαιτούν χρόνο για να ξεπεραστούν. Στο παιχνίδι αυτό το στοίχημα στη Νις φαίνεται καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Νις με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,71.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *