The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκαστλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Newcastle-ManchesterCity-27.12 (1)

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Newcastle upon Tyne

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Νιούκαστλ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, ένας από τα αουτσάιντερ της τρέχουσας σεζόν της βρετανικής ελίτ ποδοσφαίρου θα φιλοξενήσει τον ηγέτη και πολύ πιθανό πρωταθλητή. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, τέτοια γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένων της σημερινής φόρμας των αντιπάλων, των συνθέσεών τους και άλλων δυνατοτήτων.

Ο μαχητής για την επιβίωση

Η Νιούκαστλ μετά από 19 γύρους βρίσκεται στην 15η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 18 βαθμοί, είναι δύο μονάδες περισσότερες από την Μπόρνμουθ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Benitez κατάφεραν τελικά να κερδίσουν μετά τη σειρά των 9 παιχνιδιών χωρίς νίκες.

Ηγέτης

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει νικηφόρο σερί των 17 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ. Συνολικά στα 19 παιχνίδια οι “αετοί” έχουν 18 νίκες και μία ισοπαλία, μοναδική ισοπαλία συνέβη στον δεύτερο γύρο στο παιχνίδι εναντίον Έβερτον. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η ΜΣ είναι το ξεκάθαρο φαβορί του επόμενου παιχνιδιού, οι “αετοί” παίζουν εξίσου καλά όσο στην έδρα τους, τόσο και εκτός. Συνολικά εκτός έδρας οι “πολίτες” σημείωσαν εννέα νίκες σε εννέα παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 2:5, 100% αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η Νιούκαστλ είναι μια καλή ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει να αποδείξει στον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, παίζει τέλεια εκτός έδρας αγώνες, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,67 γκολ ανά παιχνίδι. Ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο, το να στοιχηματίζετε ενάντια στους “αετούς” είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι τώρα ασυναγώνιστη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *