The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκαστλ εναντίον Γουότφορντ : Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ньюкасл-Ливерпуль-26.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 6:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νιούκαστλ. Στάδιο St James Park

Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα επισκεφθεί την μεσαία Νιούκαστλ στο πλαίσιο του τριακοστού όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Νιούκαστλ

Ισοπαλία 0-0 με την Μπράιτον και 2-2 με την Γουέστ Χαμ, καθώς και ήττες 0-5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-2 από την Γουότφορντ και 1:3 από τη Τότεναμ, η Νιουκάστλ δε φαίνεται να είναι πολύ απογοητευμένη με αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, οι «καρακάξες» δεν έχουν κίνητρα για τουρνουά. Τώρα είναι στη δέκατη Τρίτη θέση με 44 βαθμούς στο ενεργητικό και 37:55 διαφορά τερμάτων.

Γουότφορντ

Η Λίβερπουλ κέρδισε 96 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 82:32, που ήταν αρκετά και με το παραπάνω για τον τίτλο πρωταθλήτριας από το 1990. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι «κόκκινοι» νίκησαν 5:3 τη Τσέλσι, 3:1 την Μπράιτον και 2:0 την Άστον Βίλα, καθώς σκόνταψαν σε αντιπαραθέσεις με την Μπέρνλι (1:1) και την Άρσεναλ (1:2).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι στον επερχόμενο αγώνα θα δούμε το ποδόσφαιρο στις αντεπιθέσεις και τεράστιο αριθμό γκολ. Έχοντας επιτύχει τους κύριους στόχους τους για τη σεζόν, Νιουκάστλ και Λίβερπουλ μπορούν να χαλαρώσουν και να παίξουν για δική τους ευχαρίστηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *