The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαουθάμπτον: προγνωστικά για τον αγώνα

Ньюкасл-Саутгемптон-31.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Ημετελικός – Φάση 2 από 2
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
St James park
Πριν από μια εβδομάδα, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Σαουθάμπτον με 1-0 και έφτασε κοντά στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Θα πετύχουν οι «καρακάξες» τον στόχο τους.
Νιούκασλ Γιουνάιτεντ
Πίσω είναι πάνω από μισή απόσταση της Πρέμιερ Λιγκ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ επέτρεψε μόνο μία ήττα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με τέτοιο παιχνίδι οι «καρακάξες» καταλαμβάνουν την τρίτη θέση και διεκδικούν σοβαρά την πρόκριση στο Champions League. Σημειώνω ότι στο Λιγκ Καπ πέρασαν τα φράγματα με τη μορφή των Τρανμίρ (2:1), Κρίσταλ Πάλας (1:0), Μπόρνμουθ (1:0) και Λέστερ (2:0).
Σαουθάμπτον
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον έχει πέσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη σωτηρίας, οπότε οι «άγιοι» έχουν ακόμα ευκαιρίες να παραμείνουν στην ελίτ. Παραδόξως, κινούνται με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο κύπελλο, επικρατώντας της Cambridge με 3:0, της Sheffield Wednesday 2:1, της Lincoln 2:1 και της Manchester City 2:0.
Πρόβλεψη
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ ξέρει πώς να διατηρεί το πλεονέκτημα στο σκορ και το κάνει πολύ καλύτερα από το να δείχνει λαμπερό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι εδώ θα δούμε τουλάχιστον υπαινιγμό σε πληθώρα των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *