The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Manchester-Utd_02.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του εικοστού πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρωθεί με τη μονομαχία μεταξύ Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι πολύ καιρό πριν, μόλις πριν από είκοσι χρόνια, οι δύο αυτές ομάδες αποφάσιζαν μεταξύ τους τη μοίρα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, αλλά τώρα η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι ένας συνηθισμένος μαχητής για την επιβίωση, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατραπεί από ένα μεγιστάνα σε ένα αιώνιο παίχτη από την έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ο ερχομός του Sulskher στη θέση του προπονητή ενθάρρυνε αισθητά τους Μανκούνιανς, οι οποίοι με το Νορβηγό κέρδισαν τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά αυτό δεν αρκεί για να φτάσουν την Άρσεναλ που είχε προχωρήσει μπροστά και την Άρσεναλ, η οποία χάνει τους βαθμούς από ματς σε ματς. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι.

Στο κάτω μέρος

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ πριν από τον επερχόμενο γύρο βρίσκεται στη δέκατη πέμπτη θέση στην κατάταξη  της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με δεκαοκτώ μονάδες στο ενεργητικό, δηλαδή τρεις βαθμοί περισσότερο από την Μπέρντλεϊ, η οποία είναι  στη ζώνη υποβιβασμού.

Στην έκτη θέση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει από την Άρσεναλ τρεις βαθμούς, οι “διάβολοι” έχουν 35 βαθμούς, ενώ οι «κανονιέρηδες»  38. Από την Τσέλσι και ΤΟΠ-4 η ενδεκάδα του Sulsher απέχει 8 μονάδες. Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στη ζώνη του Champions League, αλλά ειλικρινά, πολύ μικρές. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί των “διαβόλων” δεν αφήνουν ελπίδα για την τελική θέση στην κορυφή-4. Στο Νιούκασλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει με τη μοναδική επιθυμία να κερδίσει.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ παίζει όπως ξέρει, δηλαδή με τις με τις ομάδες του επιπέδου τους οι «καρακάξες» κερδίζουν βαθμούς , στους αγώνες ενάντια στους γίγαντες συχνά χάνουν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε τη φόρμα, η ομάδα του Sulscher επιτέλους άρχισε να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, το οποίο επηρέασε άμεσα τα αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *