The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λιντς: προγνωστικά για στοίχημα

Ньюкасл-Лидс-17.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’ Park

Μια νέα περιοδεία στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά την Παρασκευή. Αυτή τη φορά, οι πρώτοι που θα παίξουν είναι οι σύλλογοι που ξεκίνησαν ανεπιτυχώς αυτή τη σεζόν. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Λιντς εντός έδρας της. Φυσικά και οι δύο ελπίζουν στην επιτυχία, αλλά ποιος από αυτούς θα καταφέρει να κερδίσει;

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έπαψε τώρα να εκπλήσσει ευχάριστα

Οι «καρακάξες» έχουν ήδη υποβιβαστεί στο Τσάμπιονσιπ. Μπορεί να θεωρηθεί ένα είδος θαύματος που καταφέρνουν να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ ακόμα και μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Στιβ Μπρους και στην αρχή το απλό, πραγματικά βρετανικό ποδόσφαιρό του έφερνε σχετικά καλά αποτελέσματα. Τουλάχιστον, ο θρυλικός σύλλογος δεν κινδύνευσε να υποβιβαστεί, για παράδειγμα, τερματίζοντας στην 12η θέση την περασμένη σεζόν. Τώρα όμως η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δικαιώνει προς το παρόν τις προβλέψεις των σκεπτικιστών. Ακόμη και από το Λιγκ Καπ η ομάδα αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα, χάνοντας στα πέναλτι εντός έδρας από την Μπέρνλι. Στο πρωτάθλημα σημειώθηκε μόνο 1 βαθμός σε 4 γύρους, ισοπαλία στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και ήττες από τη Γουέστ Χαμ, την Άστον Βίλα και, στον τελευταίο αγώνα, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:4.

Η Λιντς είναι προς το παρόν απελπιστική στα παιχνίδια με τους γίγαντες

Τα «παγώνια» και έχανε πολλά και την περασμένη σεζόν. Αλλά τώρα καταφέρνει λίγα στο άλλο μισό. Με πιο απλούς αντιπάλους καταφέρνει τουλάχιστον να μην ηττηθεί: 2-2 με την Έβερτον, 1-1 με την Μπέρνλι, ενώ η πολύ σεμνή Κρου νικήθηκε συντριπτικά στο κύπελλο. Αλλά απέναντι στους γίγαντες οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα φαίνονται τώρα ειλικρινά αδύναμοι. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με 1-5 στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και στον μοναδικό αγώνα της Κυριακής στην Πρέμιερ Λιγκ η Λιντς δέχθηκε 3 αναπάντητα γκολ εντός έδρας από τη Λίβερπουλ. Το μόνο που απάντησαν οι «λευκοί» ήταν ένα σκληρό φάουλ του Στράικ. Μετά από διαβούλευση με βοηθό βίντεο, αποβλήθηκε, αλλά ο παθών Χάρβεϊ Έλιοτ σίγουρα θα χάσει περισσότερα: ο νεαρός χαφ πήγε με εξάρθρωση για επέμβαση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λιντς την περασμένη σεζόν, έχοντας επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ . Πρώτα, ο πρωτάρης κέρδισε με 5-2 εντός έδρας και στη συνέχεια ήταν πιο δυνατός εκτός έδρας: 2-1 στο St James’s Park υπέρ του.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ φαίνεται πραγματικά άθλια. Οπότε για τη Λιντς είναι οι βέλτιστες συνθήκες για την πρώτη νίκη στη σεζόν της Premier League. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με «μηδενικό» χάντικαπ και απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *