The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ньюкасл-Ливерпуль-30.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Νιούκαστλ. Στάδιο St James Park

Στον δέκατο έκτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ ο απόλυτος ηγέτης του διαγωνισμού η Λίβερπουλ θα επισκεφθεί την απρόβλεπτη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Σε τρεις προηγούμενους αγώνες η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ απέτυχε να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι (0:2), τη Φούλαμ (1:1) και τη Λιντς (2:5). Αν και πριν από αυτό οι «καρακάξες» επικράτησαν σε αντιπαραθέσεις επί της Κρίσταλ Πάλας (2:0) και της Γουέστ Μπρόμιτς (2:1). Έτσι, βρέθηκαν στη δέκατη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 17:24.

Λίβερπουλ

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Λίβερπουλ σημείωσε ξαφνική ισοπαλία 1:1 με την Φούλαμ και 1:1 με την Γουέστ διαφορά τερμάτων, καθώς νίκησε την Γούλβερχαμπτον 4:0, τη Τότεναμ 2:1 και την Κρίσταλ Πάλας 7:0. Οι πρωταθλητές του τουρνουά, με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 37:20, βρίσκονται στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή τους.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Ωστόσο, η άμυνά τους δεν είναι εντάξει, νομίζω ότι η το Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση και στο τέλος θα δούμε έναν μάλλον παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *