The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Лестер-Лидс-20.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Προημιτελικός
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
St James park

Η Αγγλία αυτή τη σεζόν αναγκάστηκε να κάνει μια ασυνήθιστη παύση στο τέλος του φθινοπώρου. Τώρα όμως περνάει παραδοσιακά τα μέσα του χειμώνα έντονα. Τη νέα εβδομάδα όλα θα ξεκινήσουν με παιχνίδια στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και η Λέστερ θα αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι την Τρίτη. Έχουν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι; Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι ανοιχτή η πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Ιανουαρίου 2023.
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχει μια υπέροχη ποδοσφαιρική σεζόν
Οι «καρακάξες» κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς και μάλιστα πολύ έντονα, ακόμη και κατά την τελευταία κλήρωση, έχοντας καταφέρει να περάσουν γρήγορα από το κάτω μέρος της βαθμολογίας στο πρώτο μισό. Αλλά, το πιο σημαντικό, αυτή η δυναμική συνεχίστηκε και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, και με φόντο μια σοβαρή ενίσχυση στο «παράθυρο». Οι παίκτες του Έντι Χάου προκαλούν ευχάριστη έκπληξη, έχοντας χάσει μόνο μία φορά σε περισσότερους από δώδεκα αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την Πρωτοχρονιά. Φυσικά, ο αγώνας για το Champions League θα αποτελέσει προτεραιότητα. Ταυτόχρονα όμως πέρασαν από 3 αντιπάλους στο Λιγκ Καπ, μεταξύ των οποίων η Κρίσταλ Πάλας (στα πέναλτι) και η Μπόρνμουθ (1-0). Ακολούθησε όμως ένα σοκ με τη μορφή ήττας στο κύπελλο από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ!
Η Λέστερ σε αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά εναλλάσσει καλά κομμάτια με αποτυχίες
Οι «αλεπούδες» ήταν η βασική απογοήτευση του εναρκτήριου μέρους του τωρινού πρωταθλήματος στην Αγγλία. Πρώτα, έχασαν ένα πλεονέκτημα 2 τερμάτων με την Μπρέντφορντ, και στη συνέχεια, τον Αύγουστο – Σεπτέμβριο, σημείωναν μόνο ήττες σε αυτό το επίπεδο. Όμως μετά την πρώτη παύση, για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς και πήγαν αρκετά άνετα για πολυήμερες διακοπές για τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αλλά τον χειμώνα, ξεκινώντας από το 3-0 στο Λιγκ Καπ με την MK Dons, στη συνέχεια οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έχασαν τόσο από τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ όσο και από τη Λίβερπουλ (όταν όλα κρίθηκαν από μερικά αυτογκόλ του Βόουτ Φάες), ακόμα και από τη Φούλαμ. Νικήθηκε μόνο η σεμνή Τζίλιγχαμ, μόνο λόγω του μοναδικού γκολ του Ιχεανάτσο στο 2ο ημίχρονο.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ το περασμένο ημερολογιακό έτος μπόρεσε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις εναντίον της Λέστερ. Επιπλέον, αν τον Απρίλιο σημείωσε 2-1 με ισχυρή θέληση, με καθοριστική μπάλα στο 95ο λεπτό, το φθινόπωρο είχε ήδη καταγράψει το 3-0.
Πρόβλεψη
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν θα επιτρέψει το 2ο συνεχόμενο λάθος. Καθώς ο αντίπαλος είναι ειλικρινά αδύναμος. Χωρίς να επινοήσουμε τίποτα, ποντάρουμε στη νίκη των «καρακαξών». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *