The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

WOLVERHAMPTON, ENGLAND - OCTOBER 25: Raul Jimenez of Wolverhampton Wanderers is challenged by Jeff Hendrick of Newcastle United during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Newcastle United at Molineux on October 25, 2020 in Wolverhampton, England. Sporting stadiums around the UK remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

St. James’ Park

Στην εναρκτήρια αναμέτρηση της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, Νιούκασλ και Γούλβερχαμπτον θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατή.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Τρεις σερί ήττες από Τσέλσι (0:1), Έβερτον (0:1) και Τότεναμ (1:5) κατέβασαν τη Νιούκασλ στη δέκατη πέμπτη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 33:54. Αλλά πριν από αυτό, οι «καρακάξες» έμειναν στη μνήμη για τους θριάμβους επί της Μπράιτον (2:1) και της Σαουθάμπτον (2:1), χάρη στους οποίους απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση ασφαλείας.

Γουλβς

Όγδοη θέση, 49 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 33:27 – η Γουλβς εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των διεκδικητών για τη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης. Τον τελευταίο μήνα η Γουλβς είχε εξαιρετικές συναντήσεις με Γουότφορντ (4:0), Έβερτον (1:0) και Άστον Βίλα (2:1), ενώ ηττήθηκε με σκορ 0:2 από την Κρίσταλ Πάλας και 2:3 από τη Λιντς.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα δυνατές στην επίθεση και το σημερινό τους επίπεδο είναι περίπου το ίδιο. Σε αυτό το σενάριο, περιμένω από τη Νιούκασλ και τη Γουλβς αμυντικό ποδόσφαιρο που δεν φέρνει πολλά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: under 2.5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *