The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JULY 28: Alexandre Lacazette of Arsenal reacts before going off injured during the Emirates Cup match between Arsenal and Olympique Lyonnais at Emirates Stadium on July 28, 2019 in London, England. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιούκασλ

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Άρσενλα Λονδίνου.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν υπό την ηγεσία του Benitez παραλίγο να αποκλειστεί από το πρωτάθλημα, έχοντας διατηρήσει τη θέση στην ελίτ μόνο μερικούς γύρους πριν από το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ο προπονητής έφυγε από την ομάδα το καλοκαίρι, μεταφέροντας τον έλεγχο στον Steve Bruce. Σε τελευταίους αγώνες η Νιούκασλ έχασε μόνο από Πρέστον (2:1), νικώντας τη Γουέστ Χαμ (1:0), τη Χιμπέρνιαν (1:3) και την Σαιντ Ετιέν (2:1).

Άρσεναλ

Την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ Λονδίνου δεν κατόρθωσε να πάρει θέση στην κορυφαία τετράδα και πάλι πρέπει να ικανοποιηθεί μόνο με το Europa League. Η ομάδα έχασε τον Λοράν Κοσιελνί στο παράθυρο μεταγραφών, γεγονός που επιδεινώνει μόνο τα προβλήματα την άμυνα. Την ίδια στιγμή ο Ουνάι Εμέρι υπέγραψε τον Νικολά Πεπέ. Στους τελευταίους αγώνες οι «κανονιέρηδες» νίκησαν τη Φιορεντίνα (3:0) και την Ανζέ (1:2), χάνοντας από την Ρεάλ (3:2), τη Λυών (1:2) και την Μπαρτσελόνα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να συνηθίσει τους τρόπους του νέου προπονητή, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε τα επιτεύγματα από τις «καρακάξες». Η Άρσεναλ θα έχει τα ίδια προβλήματα στην άμυνα, αλλά η επίθεσή τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στο στυλ του παιχνιδιού των ομάδων, οπότε ακόμα και εκτός έδρας οι «κανονιέρηδες» πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *