The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούελς Ολντ Μπόις εναντίον Ντεφένσα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Newells Old Boys-Defensa y Justicia-13.11

Πρωτάθλημα Αργεντινής

Εστάδιο Μαρσέλο Μπιέλσα, Ροζάριο

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, 12:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 12ου γύρου του πρωταθλήματος Αργεντινής η Νιούελς Ολντ Μπόις θα φιλοξενούν την ομάδα που ονομάζεται Ντεφένσα. Η Νιούελς Ολντ Μπόις δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, βρισκόμενη στη δεύτερη δεκάδα ομάδων, ενώ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος. Οι bookmakers, δεδομένης της τρέχουσας φόρμας των αντιπάλων, έβγαλαν ίσια γραμμή πονταρίσματος για τον επερχόμενο αγώνα.

Στη 18η θέση

Η Νιούελς Ολντ Μπόις μετά από 11 γύρους είναι στην 18η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 11 βαθμοί, το ίδιο αριθμό έχει η Μπελγράνο και Σαν Μάρτιν ντε Τουκουμάν. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Νιούελς Ολντ Μπόις κέρδισε δύο φορές με τρεις ήττες, οι οποίες συνέβησαν στους αγώνες εναντίον Ράσινγκ και Εστουδιάντες στην Πριμέρα και Ροσάριο Σεντράλ στο Κύπελλο Αργεντινής. Οι νίκες σημειώθηκαν πάνω στην Τίγκρε και Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Τρεις νίκες

Η σημερινή φόρμα της Ντεφένσα μπορεί να ονομαστεί τέλεια, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στους τρεις τελευταίους αγώνες μόνο κέρδιζαν, τα θύματα της Ντεφένσα ήταν: Σαν Μάρτιν ντε Τουκουμάν και Βέλες Σάρσφιλντ στο εθνικό πρωτάθλημα, καθώς και Τζούνιορς στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος η Ντεφένσα, έχοντας παίξει μόνο 9 αγώνες, βρίσκεται στην τρίτη θέση, αλλά χάνει στην κορυφαία Ράσινγκ πέντε βαθμούς, αν και έχει δύο αγώνες στο απόθεμα.

Πρόβλεψη

Η Νιούελς Ολντ Μπόις είναι πολύ ασταθής, ενώ η Ντεφένσα κερδίζει από αγώνα σε αγώνα, έχει υψηλό κίνητρο, επειδή οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία στο εγγύς μέλλον να ηγούνται στην κατάταξη του πρωταθλήματος Αργεντινής. Με δεδομένα όλα αυτά, το καλύτερο στοίχημα είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ντεφένσα δε θα χάσει με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *