The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Σίτι εναντίον Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιν: προγνωστικά για στοίχημα

Нью-ЙоркСити-Нью-ИнглендРеволюшн-09.07

MLS

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, 5:00 μ.μ.

Στάδιο Γιάνκι

Οι Νιου Γιορκ Σίτι και Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιν θα αναμετρηθούν στον αγώνα του MLS του Σαββάτου.

Νιου Γιορκ Σίτι

Στα τέλη Μαΐου, η Νιου Γιορκ Σίτι κέρδισε ελάχιστα τη Μινεσότα με σκορ 1:0, μετά απ’ αυτό αντιμετώπισε δυσκολίες σε αναμετρήσεις με Κολοράντο (1:1), Φιλαδέλφεια (1:2), Σινσινάτι (4:4) και Ατλάντα (2:2). Παρά τις πολλές αστοχίες, οι «πολίτες» βρίσκονται στην αξιοπρεπή τέταρτη θέση και είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη της Συνδιάσκεψης.

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιν

Με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 29:28, η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιν βρίσκεται στην έβδομη θέση. Την ίδια στιγμή, οι «επαναστάτες» μπορούν να καυχηθούν για σερί δέκα αήττητων αγώνων στο MLS. Μεταξύ αυτών είναι η νίκη με 2:1 επί της Μινεσότα, καθώς και ισοπαλίες 0:0 με τη Βανκούβερ και 1:1 με τη Σινσινάτι.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το παιχνίδι, η Νιου Γιορκ Σίτι θα προσπαθήσει να διακόψει το ατυχές σερί, ενώ ο αντίπαλός της, αντίθετα, θα προσπαθήσει να το διατηρήσει. Σε τέτοια σενάρια περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο από τις ομάδες με την ανταλλαγή εύστοχων σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,66.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *