The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Σίτι εναντίον Ατλάντα Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Нью-ЙоркСити-Атланта-04.07

MLS

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 12:00 π.μ.

Στάδιο Γιάνκι

Το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα, θα διεξαχθεί ο αγώνας του MLS μεταξύ της νυν πρωταθλήτριας Νιου Γιορκ Σίτι και της μεσαίας ομάδας Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Νιου Γιορκ Σίτι

Τρεις συνεχόμενες αστοχίες σε μονομαχίες με Κολοράντο (1:1), Φιλαδέλφεια (1:2) και Σινσινάτι (4:4) έριξαν τη Νιου Γιορκ Σίτι στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Συνολικά, οι Πολίτες πέτυχαν 28 πόντους με διαφορά τερμάτων 31:17 και μένουν έναν βαθμό πίσω από την κορυφαία. Οπότε όλος ο αγώνας είναι ακόμα μπροστά.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Η Ατλάντα είναι 11η με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:24, κάτι που σαφώς δεν ταιριάζει με τις αγωνιστικές της δυνατότητες. Τον περασμένο μήνα, οι Ερυθρόμαυροι έμειναν στη μνήμη για τη σίγουρη νίκη με σκορ 2-0 επί της Ίντερ Μαϊάμι, ισοπαλία 2-2 με τη Νάσβιλ, καθώς και ήττες 1-2 από την Κολόμπους, 1-2 από τη Τορόντο και 1- 2 από τους New York Red Bulls.

Πρόβλεψη

Παρ’ όλα τα προβλήματά της, η Ατλάντα σκοράρει τακτικά στα δίχτυα άλλων, αλλά δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις σοβαρές επιθετικές δυνατότητες της Νιου Γιορκ Σίτι. Προβλέπω ένα θεαματικό ματς με υψηλές επιδόσεις. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *