The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Ορλάντο Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нью-ЙоркРедБуллс-ОрландоСити-29.05

MLS

Σάββατο, 29 Μαΐου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και η Ορλάντο Σίτι θα παίξουν το έβδομο παιχνίδι του MLS 2021 το ερχόμενο Σάββατο.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

Αυτή τη στιγμή η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είναι δέκατη στο Ανατολικό Συνέδριο με έξι βαθμούς και μια μέτρια διαφορά τερμάτων 8-9. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις οι Bulls ήταν ισχυρότεροι από τη Chicago Fire (2:0) και τη Τορόντο (2:0), καθώς έχασαν 2:3 από τη Los Angeles Galaxy, 0:1 από τη Φιλαδέλφεια και 1:3 από τη New England Revolution.

Ορλάντο Σίτι

Στην τρέχουσα εκστρατεία η Ορλάντο Σίτι δεν έχει ακόμη βιώσει την πικρία της ήττας. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνει μια ενδιάμεση δεύτερη θέση με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:2. Τον περασμένο μήνα τα «λιοντάρια» ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους με τις ξηρές νίκες επί των Cincinnati (3:0), DC United (1:0) και Τορόντο (1:0), ενώ σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Kansas City και 1:1 με τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς αισθάνεται υπέροχοι στην έδρα τους, αλλά δεν θα είναι εύκολο να σπάσει την αντίσταση της Ορλάντο Σίτι, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η πρόβλεψή μου είναι: οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ορλάντο Σίτι δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *