The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιουκάστλ εναντίον Γούλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Newcastle United-Wolverhampton Wanderers-9.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Την Κυριακή στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί ένας αγώνας στον οποίο η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί με την Γούλβερχαμπτον. Σε αυτό το ζευγάρι οι φορείς στοιχημάτων βγάζουν σχεδόν ίσια γραμμή, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κανένα φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση. Τους μελλοντικούς αντίπαλους στο βαθμολογικό πίνακα χωρίζουν μόνο δύο γραμμές, αλλά 6 βαθμοί.

Υποτιμημένοι

Τον Δεκέμβριο η Νιουκάστλ έπαιξε δύο αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η ομάδα του Benitez δεν έχει σημειώσει νίκες σε αυτή την περίοδο. Οι «καρακάξες» πρώτα έχασαν από την Γουέστ Χαμ 0:3, και έπειτα έπαιξαν ισοπαλία με την Έβερτον 1:1. Στην κατάταξη η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 14η θέση, έχοντας 13 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μόνο 4 βαθμούς περισσότερο από τη Σαουθάμπτον και την Μπέρνλεϊ από τη ζώνη υποβιβασμού. Στην έδρα της η Νιουκάστλ έχει αδύναμη στατιστική: +2 =0 -6, η διαφορά τερμάτων είναι 6:13, αλλά αυτοί οι αριθμοί μόνο παρακινούν τις «καρακάξες» για να κερδίσουν βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι.

Απροσδόκητη νίκη

Η Γούλβερχαμπτον δεν κατάφερε να κερδίσει έξι παιχνίδια στη σειρά, από τις 6 Οκτωβρίου, όταν οι «λύκοι» νίκησαν την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1:0. Αλλά στον τελευταίο γύρο οι «μαύρο-πορτοκαλί» αρκετά απροσδόκητα επικράτησαν της Τσέλσι στην έδρα της με σκορ 2:1, αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι «αριστοκράτες» είχαν κιόλας χάντικαπ ενός γκολ. Η νίκη ανέβασε τη Γούλβες στη 12η θέση, στο ενεργητικό των φιλοξενούμενων υπάρχουν 19 βαθμοί.

Πρόβλεψη

Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι Νιουκάστλ και Γούλβερχαμπτον είναι ομάδες του «πάτους» και οι προσωπικές συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων συχνά δεν είναι παραγωγικές. Επιπλέον, οι «καρακάξες» και οι «λύκοι» στην τάξη τους δεν διαφέρουν και πολύ, αυτό μόνο προσθέτει κύρος στο στοίχημα το σύνολο είναι κάτω. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *