The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Δεκεμβρίου 2019

NewcastleUnited-Everton-28.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’ Park

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ θα συναντηθεί με την Έβερτον. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:00 μ.μ. στο St. James’ Park.

Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ

Αυτή τη σεζόν η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται ιδιαίτερα σίγουρη σε σχέση με την Γουλβερχάμπτον ή τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν παρόμοιους πόρους αλλά είναι πιο σταθερές. Οι «καρακάξες» απέτυχαν την έναρξη της σεζόν, αλλά τώρα τραβήχτηκαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί ακόμα να χαρακτηριστεί ως ισχυρή μεσαία ομάδα, αν και στους τελευταίους αγώνες νίκησε τη Σέφιλντ (0:2) και τη Σαουθάμπτον (2:1), νικώντας την Μάντσεστερ Σίτι (2:2).

Έβερτον

Η Έβερτον αυτή τη σεζόν έφτασε γενικώς στα άκρα, δηλαδή στη ζώνη υποβιβασμού. Ευτυχώς, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι (5:2) η ηγεσία αντέδρασε γρήγορα και απέλυσε τον Mark Silva, διορίζοντας ασκόντα καθήκοντα προπονητή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον. Με αυτόν τα «ζαχαρωτά» κατάφεραν να νικήσουν την Τσέλσι (3:1) και να παίξουν ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μακριά (1:1).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αυτή τη σεζόν δεν ευχαριστούν ιδιαίτερα τους οπαδούς τους με γκολ. Η Έβερτον βασίζεται σε ηθικές και δυναμικές ιδιότητες, παρά σε ένα σταθερό σχήμα με μια σαφή εικόνα του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, σε μεγάλη διαδρομή αυτό είναι απίθανο να βοηθήσει τα «ζαχαρωτά». Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ φαίνεται καλή, αλλά ταυτόχρονα και ασταθής. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να περιμένετε λαμπερό ποδόσφαιρο από τέτοιες ομάδες με αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *