The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 23: Reece James celebrates with Mason Mount of Chelsea after scoring their team's third goal during the Premier League match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge on October 23, 2021 in London, England. (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
St. James’ Park

Το Σαββατοκύριακο θα είναι καυτό τουλάχιστον ποδοσφαιρικά. Πριν σταματήσει η σεζόν που σχετίζεται με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πραγματοποιηθεί παντού ένας τελευταίος γύρος. Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο στην αγγλική Premier League. Ανάμεσα στον πλούτο των επιλογών ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Ποιος θα κερδίσει στο St. James Park; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου σας παρουσιάζει αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα στις 12 Νοεμβρίου 2022.
Η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να μπει γρήγορα στη λίστα των ποδοσφαιρικών κολοσσών της Βρετανίας
Οι «καρακάξες» πριν από ένα χρόνο δεν ήταν απλώς στη ζώνη του υποβιβασμού της αγγλικής Premier League, η κατάστασή τους έμοιαζε ειλικρινά απελπιστική. Αλλά δε συμφωνούσαν οι νέοι ιδιοκτήτες από τη Σαουδική Αραβία. Ευτυχώς βρήκαν τον κατάλληλο προπονητή, τον Έντι Χάου. Στο τέλος, κατάφερε όχι μόνο να βγάλει τους παίκτες από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και τερμάτισε μαζί τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και, προφανώς, ήθελαν περισσότερα, δεν ξόδεψαν τυχαία τόσα πολλά το καλοκαίρι προσπαθώντας να αποκτήσουν παίκτες, έστω και ακριβά, αλλά για τη βασική σύνθεση. Παράλληλα, στο ξεκίνημα της σεζόν σημειώθηκαν πολλές ισοπαλίες, με μία μόνο νίκη (αν και έχασαν μόνο από τη Λίβερπουλ), στο τέλος. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμούς μετά από παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, από τον Οκτώβριο. Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασε από τη Νιουκάσλ, όλα τελείωσαν με 0:0. Μετά το 4:1 με τη Σαουθάμπτον στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να πατήσει στην 3η θέση, μόνο Σίτι και Άρσεναλ είναι πιο ψηλά!
Η Τσέλσι δεν απολάμβανε την πρόοδο υπό τον νέο προπονητή για πολύ καιρό
Οι «Αριστοκράτες» απέτυχαν στην έναρξη της νέας σεζόν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, αλλά ο Thomas Tuchel πλήρωσε αυτή την αποτυχία με τη θέση του. Εντελώς απροσδόκητα, πόνταραν στον Γκράχαμ Πότερ. Και η σημαντική ανακάλυψη του Οκτωβρίου ήταν σαφώς υπέρ των επιχειρημάτων προς την κατεύθυνση του νέου μάνατζερ. Έσωσε την κατάσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο φορές «στεγνά» νικώντας τη Μίλαν. Αποδείχθηκε ότι πήρε 3 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά εδώ τα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν γρήγορα, ωστόσο, αρκεί να θυμηθούμε πόσοι παίκτες βάσης τραυματίστηκαν. Δεν σκόραραν στην Μπρέντφορντ, έχασαν τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του Κασεμίρο στο 94ο λεπτό. Και από την Μπράιτον, την πρώην ομάδα του, ο Πότερ έχασε εντελώς καταστροφικά, 1:4. Και η Άρσεναλ κέρδισε, έστω και πιο συγκρατημένα, 1-0, αλλά εντελώς επαγγελματικά.
Προηγούμενοι αγώνες
Φυσικά, η Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ αναφέρεται πολύ χαμηλότερα σε αυτό το ζευγάρι. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η Τσέλσι κέρδισε και τους 4 τελευταίους αγώνες, τρεις φορές «στεγνά» κιόλας.
Πρόβλεψη
Η Τσέλσι, που έχει ανεβάσει στροφές, μπορεί να διεκδικήσει το μέγιστο κόντρα στην Τσέλσι με τα προβλήματά της. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με «μηδενικό» χάντικαπ (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *