The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιμ εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Метц-16.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Κοστιέρ

Σας προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νιμ – ΠΣΖ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον έβδομο γύρο του Γαλλικού πρωταθλήματος. Θα συνεχίσουν οι Παριζιάνοι το νικηφόρο τους σερί;

Η Νιμ φαίνεται σοβαρή

Έξι γύροι της Ligue 1 έδειξαν ότι η Νιμ είναι σε καλή κατάσταση, η ομάδα κέρδισε δύο φορές, έχασε το ίδιο, καθώς έπαιξε ισοπαλία σε άλλους δύο αγώνες. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει απροσδόκητα την Μονπελιέ 1:0. Μπορεί να καταγραφεί στο ενεργητικό του συλλόγου και η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λυών 0:0. Η Νιμ δεν είναι μια ομάδα που έχει τους πόρους για να αγωνιστεί για υψηλές θέσεις. Ο σύλλογος βρίσκεται τώρα στην 13η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τους πέντε πρώτους. Στον επερχόμενο αγώνα ο Jerome Arpignon δεν θα μπορεί να βασιστεί σε έξι παίκτες ταυτόχρονα.

Οι Παριζιάνοι επιταχύνουν σταδιακά

Δημιουργείται εντύπωση ότι η ΠΣΖ βαριέται στη Ligue 1 και η ομάδα έχει χάσει σκόπιμα δύο εναρκτήριες συναντήσεις για να δημιουργήσει κάποιο είδος ίντριγκας. Έκτοτε, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες συναντήσεις και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους ηγέτες. Οι πρώτες αποτυχίες του συλλόγου συσχετίστηκαν με απώλειες προσωπικού, καθώς σχεδόν όλα τα αστέρια δεν μπορούσαν να παίξουν λόγω του κοροναϊού. Πέντε παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, ο Bernat και ο Di Maria έχουν αποβολές, άλλοι τρεις έχουν τραύματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν και οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους μόνο οκτώ φορές, κυριαρχούν σαφώς οι Παριζιάνοι, έχοντας σημειώσει επτά νίκες, όταν η Νιμ ήταν ακόμα σε θέση να κερδίσει, αλλά αυτό ήταν το μακρινό 1992.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι το φαβορί σε όλους τους αγώνες της Ligue 1, ακόμα και όταν παίζουν εκτός έδρας. Αυτός ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση, αν και δεν είναι όλα τόσο απλά. Για τους Παριζιάνους η Νιμ δεν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, η δυσκολία είναι ότι μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, οι παίκτες δυσκολεύονται να μπουν στο παιχνίδι για τον σύλλογο, ενώ ο Thomas Tuchel θα έχει λίγο χρόνο να προετοιμάσει τακτικά τα παιδιά του για αυτόν τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Η ΠΣΖ πρέπει να κερδίσει λόγω της τάξης και των ατομικών δεξιοτήτων των αστεριών τους, οπότε στοιχηματίζουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1,5 γκολ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *