The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεφτσί Μπακού εναντίον Άρσεναλ Τούλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-NeftçiBaku-ArsenalTula-01.08

Γιουρόπα Λιγκ – Δεύτερος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Μπακσέλ Αρένα, Μπακού

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη βράδυ, 1 Αυγούστου, στο Μπακού θα πραγματοποιηθεί δεύτερος αγώνας του προκριματικού προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο θα συναντηθούν η ντόπια Νεφτσί Μπακού και η Άρσεναλ Τούλα. Στον πρώτο αγώνα οι παίκτες του Αζερμπαϊτζάν κέρδισαν με σκορ 0:1, έτσι οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Νεφτσί Μπακού εναντίον Άρσεναλ Τούλα.

Η εντός έδρας απόδοση είναι ολοφάνερη

Αυτή τη στιγμή η Νεφτσί Μπακού φαίνεται πολύ σίγουρη, επειδή τρέχει το νικηφόρο σερί της ομάδας, το οποίο έχει τώρα τέσσερις αγώνες, και σ’ αυτούς τους τέσσερις αγώνες η ενδεκάδα έχασε μόνο 1 γκολ. Όσο για τον τρέχοντα προκριματικό γύρο, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μπορντίν έδειξαν καλά τον εαυτό τους εκτός έδρας, παίζοντας όχι χειρότερα από τους αντιπάλους τους. Εντός έδρας οι «πετρελαιοπαραγωγοί» παίζουν συχνά ακόμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και παραγωγικότητα. Θα δούμε λοιπόν…

Δύο ήττες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ Τούλα απογοήτευσε ειλικρινά στον πρώτο αγώνα, επειδή όλοι ήλπιζαν στην εύκολη νίκη. Αλλά αποδείχθηκε ότι ακόμη και η Νεφτσί Μπακού είναι πέρα από τις δυνάμεις των παικτών της Τούλας, μπροστά στους οπαδούς τους κιόλας. Μετά την αποτυχία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα η ενδεκάδα του Igor Cherevchenko κατάφερε να χάσει από Ροστόφ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ρωσίας με σκορ 2:3. Ναι, δεν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος, κι όμως οι «κανονιέρηδες» έδειξαν πληθώρα προβλημάτων στην άμυνα. Να μην περιμένουμε ότι η πτήση και ο εγκλιματισμός στο Μπακού είναι η πιο ευχάριστη στιγμή.

Πρόβλεψη

Η Νεφτσί Μπακού έδειξε καλά τον εαυτό της στον πρώτο αγώνα, και στο δεύτερο όλα δεν πρέπει να είναι χειρότερα. Όσο για την Άρσεναλ Τούλα, τώρα η ομάδα δεν έχει τη καλύτερη περίοδο, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερα καλή αγωνιστική φόρμα. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι χάνουν πολλά, ενώ οι γηπεδούχοι σκοράρουν σταθερά πολύ μπροστά στο κοινό τους. Γιατί τότε λοιπόν οι «πετρελαιοπαραγωγοί» θα πρέπει να χάσουν στον επερχόμενο αγώνα; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νεφτσί Μπακού ή ισοπαλία με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *