The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νασιονάλ εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Насьонал-Спортинг-07.01b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Φουντσάλ. Στάδιο της Μαδέρας

Στον δέκατο τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Πορτογαλίας ο ηγέτης του πρωταθλήματος Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα επισκεφθεί την ισχυρή μεσαία ομάδα Νασιονάλ.

Νασιονάλ

Ο νεοεισερχόμενος της ελίτ Νασιονάλ νιώθει άνετα στην ένατη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:13. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα από το Φουντσάλ κέρδισε νίκες εντός έδρας έναντι των αουτσάιντερ Ζιλ Βισέντε (2:1) και Τοντέλα (2:0), μεταξύ των οποίων υπήρχαν τρεις ήττες από την Πορτιμονένσε (0:1), τη Σάντα Κλάρα (1:3) και την Πότρο (0 :2).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σε μια παρόμοια περίοδο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε την Μορειρένσε 2:1, την Φαρένσε 1:0, την Μπελενένσες  2:1 και την Μπράγα 2:0 και σημείωσε επίσης το 2:2 με την Φαμαλισάο. Αήττητα «λιοντάρια» ηγούνται μονοπρόσωπα στην κατάταξη, έχοντας κερδίσει 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:8.

Πρόβλεψη

Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω περισσότερο στο δυναμικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είναι πολύ δυνατότερη από τη σημερινή Νασιονάλ. Από την άλλη πλευρά, ο μεγιστάνας της Λισαβόνας είναι απίθανο να στοχεύσει σε μια μεγάλη νίκη. Σε τελική ανάλυση, ο αντίπαλός της δεν είναι καθόλου απελπισμένο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 1-2 γκολ με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *