The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον Σαιντ Ετιέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

nant (Копия)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ναντ. Στάδιο Λα Μποζουάρ

Η Ναντ και η Σαιντ Ετιέν θα αποτελέσουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του τέταρτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας. Ποιος θα επικρατήσει;

Ναντ

Σε τρεις εναρκτήριους αγώνες η Ναντ έπαιξε ισοπαλία 0:0 με την Μπορντό, νίκησε την Νιμ 2:1 και έχασε 1:2 από τη Μονακό. Ένα τέτοιο ασταθές παιχνίδι είναι στη σειρά των πραγμάτων για τα «καναρίνια», τα οποία βρίσκονται σήμερα στη δωδέκατη θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 3:3.

Σαιντ Ετιέν

Πριν από ένα χρόνο η Σαιντ Ετιέν με δυσκολία δραπέτευσε από τον υποβιβασμό, αλλά τώρα έχει κερδίσει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια και ηγήθηκε μονοπρόσωπα την κατάταξη με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 6-0. Σε όλες τις περιπτώσεις οι Πράσινοι νίκησαν τους αντιπάλους τους με σκορ 2:0, τα θύματά τους ήταν Λοριάν, Στράσμπουργ και Μαρσέιγ.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν ότι οι παίκτες της Ναντ είναι οι βασικοί διεκδικητές της επιτυχίας σε αυτόν τον αγώνα, αλλά μόνο λόγω του παράγοντα της έδρας. Όσο για μένα, η Σαιντ Ετιέν έχει καλά αποθέματα για να επεκτείνει το αήττητο σερί της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Σαιντ Ετιέν δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *