The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου 2020

FCNantes-ParisSaint-Germain-04.02b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, 10:05 μ.μ.

Στάδιο Λα Μποζουάρ

Ο  αναλυτής μας κάνει πρόβλεψη για την έκβαση του αγώνα του εικοστού τρίτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, όπου θα παίξουν η Ναντ και η ΠΣΖ.

Ναντ

Σε είκοσι δύο παιχνίδια η Ναντ κέρδισε 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 21:22, γι’ αυτό και βρίσκεται στην όγδοη θέση του τουρνουά. Το προηγούμενο τμήμα του πρωταθλήματος τα «καναρίνια» πέρασαν στη μέση της κατάταξης. Επικράτησαν επί της Νιμ (1:0) και της Σαιντ-Ετιέν (2:0), χάνοντας από την Ανζέ (1:2), την Μπορντό (0:1) και τη Ρεν (2:3).

Παρί Σεν Ζερμέν

Η ΠΣΖ με 55 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 57:14 ως συνήθως πηγαίνει πρώτη, δεκατρείς βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο επιτιθέμενο. Οι επιθετικοί της ομάδας είναι τώρα σε άριστη κατάσταση. Οι προσπάθειές τους βοήθησαν τους Παριζιάνους να κερδίσουν θεαματικές νίκες επί της Αμιέν (4:1), της Μονακό (4:1), της Λιλ (2:0) και της Μονπελιέ (5:0).

Πρόβλεψη

Η Ναντ φημίζεται για το πειθαρχημένο αμυντικό της παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι αυτό το γεγονός, καθώς και η στήριξη των κερκίδων δεν θα βοηθήσουν τα «καναρίνια» να αντιταχθούν στον επικεφαλής της εκστρατείας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *