The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nantes-PSG-14.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Λα Μποζουάρ, Νάντη

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Λίγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ναντ και ΠΣΖ, η οποία θα διεξαχθεί στην εδφρα των «καναρινιών». Οι  Παριζιάνοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ναντ παίζει τέλεια στην έδρα της, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη στον ηγέτη του γαλλικού πρωταθλήματος, δεν πρέπει να αφήσουν μακριά από τον εαυτό τους τη Μαρσέιγ.

Ξεκίνησαν καλά

Το 2018 η Ναντ έπαιξε μόνο ένα αγώνα με την Σενλίζ για το Κύπελλο, το οποίο κέρδισε με σκορ 4:0. Το έτος 2017 τα «καναρίνια» τελείωσαν με δύο ελάχιστες νίκες επί της Ανζέ και Αμιέν. Στην κατάταξη τους πρωταθλήματος Γαλλίας η Ναντ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχει 33 βαθμούς στο ενεργητικό που είναι πέντε μονάδες λιγότερες τη Μαρσέιγ, η οποία είναι στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεχάσαν πότε έχαναν

Η Παρί Σεν Ζερμέν στα πέντε τελευταία παιχνίδια μόνο νικούσε, ενώ το 2018 οι «κόκκινο-μπλε» έπαιξαν δύο συναντήσεις, στην πρώτη νίκησαν με το σκορ 6:1 τη Ρεν εκτός έδρας και, στη συνέχεια, επίσης εκτός έδρας, νίκησε στο Λιγκ Καπ την Αμιέν 2:0. Στο τουρνουά της γαλλικής ελίτ η ΠΣΖ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι εννέα παραπάνω από τη Μονακό και τη Λυών, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη και στην τρίτη θέση. Εκτός έδρας οι Παριζιάνοι σημείωσαν 6 νίκες σε εννέα παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 24:8.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν παίζει καλά εκτός έδρας, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Παριζιάνοι εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί, όπως στο «Parc des Princes», αλλά η ικανότητα της ομάδας του Emery παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Η Ναντ είναι ομάδα του «πάτους», τα “καναρίνια” δεν περιφρονούν ακόμη και στην έδρα τους για να παίξουν με τον δεύτερο αριθμό, σε αυτό το ζευγάρι το συνδυασμένο στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΖΣ + under 4,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *