The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nantes-Monaco-11.08

Πρωτάθλημα της Γαλλίας

“Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau”, Νάντη

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Νάντ και Μονακό. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αλλά και στους γηπεδούχους οι “παντογνώστες” αφήνουν επίσης καλές πιθανότητες επιτυχίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μονακό έχει αλλάξει σημαντικά σε σχέση με την περασμένη σεζόν, έφυγαν μερικοί ηγέτες, στην ουσία ο Τζάρντιμ θα χτίζει τώρα καινούρια ομάδα.

Κακά αποτελέσματα

Η Ναντ έχει αλλαγές, στις 13 Ιουνίου ο προπονητής της ομάδας έγινε ο Miguel Cardoso, ο οποίος πριν εργαζόταν στη Ρίο Άβε. Είναι ακόμα δύσκολο να πούμε σε τι είναι ικανός ο νέος τεχνικός, αλλά είναι σημαντικό να προσέξουμε το γεγονός ότι ο Miguel δεν έχει καμία εμπειρία στην Λιγκ 1, δηλαδή αυτός ο τεχνικός θα πρέπει να ξοδέψει λίγο χρόνο για την προσαρμογή. Στους πέντε τελευταίους φιλικούς η Ναντ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, εκτός έδρας σημείωσε μία νίκη επί Βίτρε με σκορ 2:1, τρεις ήττες από τη Μαρσέιγ, Αβράνς και Μπράιτον.

Έχασαν από τη ΠΣΖ

Η Μονακό πώλησε τους Lemar, Fabigno, Congolo, Gezzal, Diakhabi, Meite. Τους άλλαξαν νέα ελπιδοφόρα παιδιά, αλλά είναι προφανές ότι η σημερινή Μονακό δεν είναι τόσο τρομερή, όπως πρόσφατα, όταν κέρδισε τη Λιγκ 1. Για να παλέψει για την τρίτη θέση στη Λιγκ 1 οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί και να έχουν αρκετές δυνάμεις, αλλά να δημιουργήσουν πραγματικό ανταγωνισμό στην ΠΣΖ οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δε θα καταφέρουν.

Πρόβλεψη

Η Ναντ δεν εντυπωσίαζε πριν το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τον πρώτο αγώνα τα “καναρίνια” θα προσπαθήσουν να μην χάσουν. Η Μονακό έχει προβλήματα με τη δημιουργικότητα και την εφαρμογή, στο επερχόμενο παιχνίδι δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ, σε αυτό το ζευγάρι το βέλτιστο στοίχημα είναι η επιλογή στο σύνολο είναι κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *