The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nantes-Lille-11.02

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Λα Μποζουάρ

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 25ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λα Μποζουάρ μεταξύ Ναντ και Λιλ.

Ναντ

Τα “Κανάρια” είναι η πιο παράδοξη ομάδα του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όλους τους βασικούς στατιστικούς δείκτες η Ναντ είναι στην καλύτερη περίπτωση ανάμεσα στους μεσαίους παίκτες. Στα γκολ που σημειώθηκαν (24) δωδέκατη, στα αναμενόμενα γκολ που θα σημειωθούν (23.05) δέκατη έκτη, στους αναμενόμενους βαθμούς βαθμολόγησης (32) μόνο δέκατη. Στην πραγματικότητα η ομάδα του Claudio Ranieri είναι η πέμπτη και διεκδικεί τα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Η κύρια εγγύηση της επιτυχίας είναι λαμπρό παιχνίδι στην άμυνα. Από την αρχή του πρωταθλήματος η Ναντ έχασε μόνο 24 γκολ,  λιγότερο έχασε μόνο η ΠΣΖ και Μονπελιέ. Τρίτη θέση έχει η Ναντ και στις αναμενόμενες χαμένες μπάλες. Ο τερματοφύλακας Ciprian Teterusanu έχει ένα από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα δείκτη στο δίχτυο και αρκετούς μήνες στη σειρά βρίσκεται σε πρεστίζ επιλογή των “5 καλύτερων σέιφ του μήνα”.

Αλλά τώρα η Νάντη βρίσκεται σε κρίση. Το 2018. Στους πέντε γύρους κέρδισε μόνο μία νίκη. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε τραυματισμούς (Prejus Nakulma, Chidozi Avazem και Kolbein Sigtorsson), εν μέρει επειδή οι αντίπαλοι έχουν ήδη προσαρμοστεί στον κλειστό τρόπο παιχνιδιού της Νάντ. Τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια εντός έδρας των “καναρινιών” έληξαν με ένα σκορ 1:0 υπέρ της μίας ή άλλης πλευράς.

Λιλ

Βάσει των προαναφερθέντων μπορεί κανείς να υποθέσει ότι τη Νάντ περιμένουν προβλήματα, αλλά η Λιλ είναι σε ακόμη χειρότερη κρίση. Η αλλαγή του Marcelo Bielsa στον Christophe Galtier συγκλόνισε την ομάδα και επέτρεψε να κερδίσει μια εξαιρετικά σημαντική νίκη επί της Καν, αλλά η ανάπτυξη δεν ακολούθησε. Στους επόμενους τέσσερις γύρους η Λιλ κέρδισε μόνο μία νίκη, χάνοντας όχι μόνο από την ΠΣΖ και Ρεν, αλλά και από την αουτσάιντερ Τρουά.

Καθαρά από στατιστική άποψη με τον Galtier η Λιλ παίζει ακόμη χειρότερα. Οι βόρειοι τελικά κατέληξαν στην τελευταία θέση στους αναμενόμενους. Στο πραγματικό βαθμολογικό πίνακα όλα είναι σχεδόν το ίδιο χάλια: η Λιλ έχει 25 βαθμούς και δέκατη όγδοη θέση. Αν όλα τελειώσουν έτσι, τα «σκυλιά» θα πρέπει να παίξουν αγώνες πλέι-οφ για το δικαίωμα να παραμείνουν στην ελίτ.

Στη Λιλ υπάρχουν και προβλήματα προσωπικού: ο Adam Sumaro και ο Kevin Malkiu δεν θα εμφανιστούν στο πεδίο “Bourgeois”.

Στατιστικές προσωπικών συναντήσεων

Η ιστορία της αναμέτρηση μεταξύ Ναντ και Λιλ μετράει 35 αγώνες. Οι αποδόσεις είναι στην πλευρά των “σκυλιών”: + 17 =10 -8, η διαφορά τερμάτων είναι 41:23. Στην έδρα της Ναντ, ωστόσο, το πλεονέκτημα της Λιλ δεν είναι τόσο μεγάλο: 6:5 στις νίκες, 15:13 στα γκολ.

Στον πρώτο γύρο η Λιλ νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 3:0. Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας υπό την καθοδήγηση του Marcelo Bielsa.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η κρίση της Λιλ είναι πολύ πιο βαθιά και συστηματικότερη. Τα “σκυλιά” κέρδισαν τους βαθμούς σε μόλις τέσσερις από δώδεκα αγώνες εκτός έδρας, ενώ η Ναντ στην έδρα της κερδίζει αρκετά τακτικά. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι τα “καναρίνια” δεν θα κάνουν στους φιλοξενούμενοι δώρο και τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ναντ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *