The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ναντ εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για τον αγώνα

Ювентус-Нант-16.02

Europa League
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 7:45 μ.μ.
Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau

Στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του γύρου των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, θα παίξουν μεταξύ τους Ναντ και Γιουβέντους, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχουν ετοιμάσει οι ειδικοί μας.
Τα «καναρίνια» φαίνονται ασταθή
Με βάση τα αποτελέσματα, η Ναντ ποντάρει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη σεζόν, ή απλά ο σύλλογος δεν είναι ικανός να παίξει σε δύο μέτωπα. Όλα καλά στο Γιουρόπα Λιγκ, προκρίθηκαν από τον όμιλο, πετύχανε ένα αποδεκτό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Τα «καναρίνια» παίζουν αρκετά διαφορετικά στο πρωτάθλημα, όπου καταλαμβάνουν μόλις τη 13η θέση. Από τα θετικά μπορούμε να ξεχωρίσουμε μόνο μια σταθερή διαφορά από τον όμιλο του υποβιβασμού – 9 βαθμοί, που τους επιτρέπουν να νιώθουν ασφάλεια. Στον τελευταίο γύρο η Ναντ έχασε εκτός έδρας από τη Λανς με σκορ 1:3. Δύο παίκτες δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τους συνεργάτες στον επερχόμενη αγώνα.
Οι Τορίνιοι δείχνουν καλό ποδόσφαιρο
Το ιστορικό αφαίρεσης βαθμών στη Serie A θα μπορούσε να ήταν ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα για την ομάδα, ωστόσο μετατράπηκε σε θυμό, κάτι που μεταφράζεται σε καλά αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα, οι Τορίνιοι είναι έβδομοι και λαμβάνοντας υπόψη τους βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν, θα μπορούσαν να πάρουν μια καθαρή τρίτη θέση. Η Γιούβε κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου εναντίον της Σπέτσια με σκορ 2:0, αυτή η νίκη ήταν η τρίτη στη σειρά στη Serie A. Το Europa League είναι το μοναδικό εισιτήριο της ομάδας για το Champions League, αλλά για αυτό πρέπει να κερδίσουν το τουρνουά. Ο σύλλογος έχει πολλούς τραυματισμένους, επτά παίκτες δεν θα αγωνιστούν.
Προσωπικές συναντήσεις
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Γιουβέντους πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και έλεγξε την εξέλιξη της συνάντησης, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το νικητήριο σκορ, με αποτέλεσμα να παίξει 1:1.
Πρόβλεψη
Οι φιλοξενούμενοι αναφέρονται ως φαβορί, η Γιούβε είναι αντικειμενικά πιο δυνατή, για τη Ναντ θα είναι πιο εύκολα στην έδρα της, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τα «κανάρια» να κερδίσουν τους Τορίνιους. Το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης δεν ήταν απόλυτα λογικό, πιστεύουμε ότι ο ιταλικός σύλλογος θα μπορέσει να στριμώξει τον αντίπαλο στον επερχόμενο αγώνα. Ποντάρουμε σε καθαρή νίκη της Γιουβέντους (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *