The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νήσοι Φερόε εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-FaroeIslands-Spain-07.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 7 Ιονίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τορσβολούρ

Την Παρασκευή το βράδυ, 7 Ιουνίου, ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 θα λάβει χώρα στο Τορσβολούρ, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες των Νήσων Φερόε και της Ισπανίας. Είναι ομάδες τελείως διαφορετικού επίπεδου, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει ίντριγκα. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά εδώ, γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα των Νήσων Φερόε – Ισπανία.

Οι παίκτες των Νήσων Φερόε άρχισαν να σκοράρουν

Αυτή τη στιγμή η ομάδα των Νήσων Φερόε εκπλήσσει ευχάριστα, αν και η ομάδα δεν έχει αρχίσει να κερδίζει με συνέπεια. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια ομάδα δεν μπορεί να  κερδίζει, επειδή στη σύνθεσή της δεν υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες. Ωστόσο, στις πρόσφατες συναντήσεις η εθνική των Νήσων Φερόε άρχισε να σκοράρει, και σε πολύ σοβαρούς αντιπάλους. Έτσι στα προκριματικά για το Euro 2020 οι παίκτες του Lars Olsen κατάφεραν να σκοράρουν και στις δύο συναντήσεις, όταν έχασαν από τη Μάλτα (2:1) και από τη Ρουμανία (4:1). Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μπροστά στους οπαδούς τους οι Φερόες δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους συντρίβει…

Πού οφείλουν τέτοιες νίκες;

Την ίδια στιγμή η εθνική Ισπανίας απέτυχε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, και ακόμη και μετά τα πράγματα στην εθνική δεν πάνε καλά. Το φθινόπωρο, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε έπαιξαν μεσαία, τίποτα περισσότερο, και στα προκριματικά για το Euro-2020 δείχνουν αρκετά αδύναμο παιχνίδι. Ναι, η «φούρια ρόχα» κέρδισε και τις δύο συναντήσεις τον Μάρτιο, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ αδύναμα: μια νίκη με δυσκολία επί της Νορβηγίας (2:1) και μια αδύναμη νίκη επί της Μάλτας (0:2). Και γενικά, τώρα οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους παίκτες και με το παιχνίδι τους…

Πρόβλεψη

Αναμφισβήτητα, η εθνική Ισπανίας θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα, δεν πρέπει αμφιβολία. Ωστόσο, είναι απίθανο οι Ισπανοί να καταφέρουν να συντρίψουν την εθνική των Νήσων Φερόε, διότι τώρα δεν είναι καθόλου στην καλύτερή τους φόρμα. Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αρκετά και άρχισαν να σκοράρουν στους πάντες και παντού. Έτσι λοιπόν, είναι προτιμότερο να στοιχηματίσουμε εδώ στην εθνική των Νήσων Φερόε με σοβαρή αντασφάλιση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής των Νήσων Φερόε με χάντικαπ +3,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *