The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμαν Γκρόντνο εναντίον Ρουχ Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

GRODNO,BELARUS - JUNE 15:   Dmitry Rekish of FC Neman Grodno in action during the Belarusian Premier League match between FC Neman Grodno and FC Dinamo Minsk at the Neman Stadium on June 15,2014 in Grodno,Belarus. (Photo by Viktor Drachev/EuroFootball/Getty Images)

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κάτω μέρος της κατάταξης. Εάν αυτό δεν προκαλεί έκπληξη για το νεοφερμένο της Πρέμιερ Λιγκ, οι πολίτες του Γκρόντνο δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τη θέση τους. Θα καταφέρουν οι «κίτρινο-πράσινοι» να αποκατασταθούν σε αυτόν τον αγώνα;

Νεμάν Γκρόντνο

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοβάλεβιτς κέρδισε μόνο μία νίκη στους τελευταίους πέντε γύρους, και γι’ αυτό η θέση στο τουρνουά των παικτών του Γκρόντνο επιδεινώθηκε σημαντικά. Τον τελευταίο μήνα οι «κίτρινο-πράσινοι» πέτυχαν νίκη μόνο στον προηγούμενο γύρο στον αγώνα εναντίον της Energetik-BGU (3:0). Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Νέμαν εκτός έδρας συναντήθηκε με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν γρήγορα δύο γκολ, αλλά τα «ελάφια» κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, έχοντας σκοράρει ένα γκολ πριν από το διάλειμμα. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο οι «κίτρινο-πράσινοι» ενήργησαν με σαφές πλεονέκτημα, στο τέλος κερδίζοντας τη νίκη με σκορ 3:1. Στην κατάταξη η Νέμαν έπεσε στην 14η θέση με οκτώ βαθμούς. Η ομάδα βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της υποβιβαστικής ζώνης.

Ρουχ Μρεστ

Η ομάδα που κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει το σερί της χωρίς ήττες, το οποίο έχει ήδη φτάσει σε τέσσερις αγώνες. Βέβαια, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά, στα μέσα Απριλίου ηττήθηκε η Μινσκ (1:0). Οι υπόλοιπες συναντήσεις έληξαν με ισοπαλίες: 0-0 εναντίον Σλάβια Μόζιρ και Τορπέντο Ζοντίνο, 1:1 στον τελευταίο γύρο με την Γκοροντέγια. Επιπλέον, στον αγώνα ενάντια στους «παραγωγούς ζάχαρης η Ρουχ ξέφυγε από την ήττα στην παράταση. Η ομάδα από το Μπρεστ βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας στο ενεργητικό της έναν βαθμό περισσότερο από τη Νέμαν.

Πρόβλεψη

Η Ρουχ από την αρχή της σεζόν διακρίνεται από αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι, έχοντας χάσει μόνο τρία γκολ σε επτά γύρους (το ίδιο αποτέλεσμα έχει μόνο η Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ). Σε αντίθεση με τους «ανθρακωρύχους», οι παίκτες του Μπρεστ σπάνια ενεργούν επιτυχώς στο ξένο τέρμα (σκόραραν επίσης τρία γκολ), οπότε προς το παρόν δεν καταφέρνουν να σταθεροποιηθούν στην πρώτη δεκάδα. Οι παίκτες του Γκρόντνο θα προσπαθήσουν να πετύχουν νίκη στην έδρα τους, αλλά δεν θα είναι εύκολο πράγμα. Η ομάδα είχε μόνο ένα επιτυχημένο παιχνίδι στην επίθεση, νικώντας την Energetik-BGU, ενώ σε άλλους αγώνες είχε προφανή προβλήματα μπροστά. Επομένως, σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα στο σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 3,3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *