The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμαν Γκρόντνο εναντίον Μπελσίνα Μπομπρούισκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Неман-Белшина-10.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Νέμαν Γκροντνο

Στη Λευκορωσία η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αγώνων. Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου πραγματοποιούνται σήμερα και από την Παρασκευή ετοιμάζονται για τον 4ο γύρο της Ανώτατης Λίγκας. Οι πρώτοι που θα παίξουν θα είναι Νέμαν Γκρόντνο και Μπελσίνα  Μπομπρούισκ. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν βαθμούς έστω σ’ αυτή την προσπάθεια; Προετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 10 Απριλίου 2020.

Η Νέμαν Γκρόντνο κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς σταδιακά

Οι «κίτρινο-πράσινοι» στο σύνολο επιβεβαιώνουν την κατάσταση μιας ισχυρής μεσαίας ομάδας του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας. Δεν έλαμψαν το 2020, δεν προκάλεσαν καμία αίσθηση, αλλά δεν απέτυχαν. Όλα ξεκίνησαν με την ήττα της Isloch, εντός έδρας ήταν σε θέση να πιέσει στο τέλος την ενδεκάδα του Igor Kovalevich. Αλλά μετά στο Γκρόντνο η Νέμαν κατάφερε να κερδίσει τους πρώτους βαθμούς, αρκετά άνετα νικώντας τη Βίτεμπσκ, σημειώνοντας 2 γκολ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και δεν έχασε πάλι. Έγινε προφανές ότι ο σύλλογος βασίστηκε σε ρεαλιστικό στυλ, με έμφαση στο παιχνίδι στην άμυνα και την πειθαρχία. Και η μηδενική ισοπαλία στο Σαλιχόρσκ στις 4 Απριλίου δεν προκάλεσε αληθινή αίσθηση, οι «κίτρινο-πράσινοι» ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα προβλήματα της Σαχτάρ στη διοργάνωση επιθέσεων και να υπερασπιστεί με επιτυχία το «μηδέν». Αλλά τώρα πάλι θα πρέπει να δοκιμάσει το παιχνίδι με «νούμερο ένα»…

Η Μπελσίνα  Μπομπρούισκ γίνεται το κύριο αουτσάιντερ της σεζόν

Αρχικά η ομάδα δεν είχε ιδιαίτερες αποδόσεις. Ναι, είναι κλαμπ με ισχυρές ποδοσφαιρικές παραδόσεις. Αλλά είναι ήδη η ιστορία, ενώ αυτή τη στιγμή η ομάδα μόλις το χειμώνα ανέβηκε από την Πρώτη Λίγκα. Όλοι πίστευαν ότι ο εκπρόσωπος του Μπομπρούισκ θα ήταν ένα από τα κύρια «φαβορί» στο θέμα υποβιβασμού από την Premier League το 2020. Φαίνεται ότι η Μπελσίνα  Μπομπρούισκ προσπαθούσε να ενισχυθεί και στην εκτός σεζόν περίοδο φαινόταν αρκετά καλή στα παιχνίδια της. Αλλά ήταν φιλικοί αγώνες, ενώ στους επίσημους, την άνοιξη, οι παίκτες του Eduard Gradloboev μέχρι στιγμής δεν λάμπουν. Πρώτα, έχοντας ανοίξει σκορ, έχασαν από τη Μινσκ 1-3. Και στους δύο επόμενους γύρους όλα έληξαν με ελάχιστες ήττες, πρώτα από την Torpedo-BelAZ εκτός έδρας, και πριν από μια εβδομάδα από την Gorodeya πάλι εκτός έδρας. Ως αποτέλεσμα, ο εκπρόσωπος του Μπομπρούισκ έχει 0 βαθμούς στο ενεργητικό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προηγούμενοι αγώνες

Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στο κύπελλο, το καλοκαίρι του 2018. Τότε η Μπελσίνα  Μπομπρούισκ κέρδισε εντός έδρας, αλλά γενικά, οι στατιστικές της Νέμαν Γκρόντνο σε προσωπικούς αγώνες είναι πολύ ισχυρότερες.

Πρόβλεψη

Η Μπελσίνα  Μπομπρούισκ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα, και η Νέμαν Γκρόντνο πρέπει να επωφεληθεί απ’ αυτό. Τουλάχιστον 1 γκολ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σκοράρουν και είναι απίθανο οι γηπεδούχοι να μπορέσουν να απαντήσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Νέμαν Γκρόντνο με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *