The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Φιορεντίνα: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Фиорентина-12.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στην Ιταλία, καθώς και σε ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα διεξαχθεί γύρος κυπέλλου στα μέσα της εβδομάδας. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια θα είναι στο επίπεδο των 16, Νάπολι – Φιορεντίνα. Ποιος από αυτούς τους φιλόδοξους συλλόγους θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα για το Coppa;

Η Νάπολι προσπαθεί να επιστρέψει ξανά στις καλύτερες ομάδες της χώρας

Οι «Παρτενοπέι» έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια όχι με τον καλύτερο τρόπο. Στην ουσία, μετά τον Σάρι, οι τεχνικοί ήταν απογοητευτικοί, τόσο ο έμπειρος Αντσελότι όσο και ο νεαρός Γκατούζο (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, κέρδισε το κύπελλο, νικώντας τη Γιουβέντους στον τελικό και ήταν τότε ήρωας). Από τη φετινή σεζόν ο Σπαλέτι εργάζεται στη Νάπολι. Ο Λουτσιάνο ξεκίνησε δυναμικά, αναγκάζοντας το κοινό να μιλάει για διεκδικήσεις όχι μόνο μιας θέσης στην πρώτη 4άδα, αλλά και για το «Scudetto». Αλλά στη συνέχεια, σχεδόν το ίδιο απότομα, ο σύλλογος επιβραδύνθηκε, δείχνοντας τελικά ότι το πραγματικό του ταβάνι είναι, ίσως, μια θέση ανάμεσα των διεκδικητών του Champions League. Αν και μετά τις διακοπές η ομάδα τα πάει καλά: εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γιουβέντους, εντός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια.

Η Φιορεντίνα δείχνει τουλάχιστον πολλά υποσχόμενη αυτή τη σεζόν

Οι «βιολέτες» είναι μια άλλη ομάδα που εδώ και χρόνια δεν έχει δείξει το επίπεδο που περίμεναν από αυτήν οι οπαδοί της γενέτειρας τους. Αλλά αν η Νάπολι δεν κατάφερε να φτάσει στο Champions League, στη Φλωρεντία άρχισαν να ξεχνούν τι είναι γενικώς τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και φαίνεται ότι τώρα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν σημαντική πρόοδο. Φυσικά, ο νέος προπονητής της ομάδας, που έφτασε από τη Σπέτσια από τον Βιντσέντζο Ιταλάνο, τα πάει καλά. Ένας άλλος βασικός παράγοντας για καλά αποτελέσματα ήταν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, τα γκολ του συχνά «κάνουν τη διαφορά». Ήδη το καλοκαίρι ο Σέρβος θα φύγει και ακόμη και τώρα δεν μπορεί να μην παρασυρθεί από διάφορες μεταγραφικές φήμες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος έπαιξε τη Δευτέρα, οπότε υπήρχε λίγος χρόνος για ανάκαμψη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νάπολι έχει 5 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη μοναδική ήττα από τη Φιορεντίνα. Πλέον οι «παρτενοπέι» έχουν τρεις σερί νίκες σε προσωπικούς αγώνες. Κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 2:1 στη Φλωρεντία τον Οκτώβριο, αφού δέχτηκαν πρώτοι και χωρίς να σκοράρουν πέναλτι.

Πρόβλεψη

Δεν είναι σαφές ποιοι στόχοι τίθενται στην πραγματικότητα για αυτή τη συνάντηση. Αλλά σε επίπεδο κατηγορίας και δύναμης, καλύτερη είναι η Νάπολι, που παίζει και εντός έδρας, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη της σ’ αυτό το ματς κυπέλλου (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *